1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Denktaş: “Vefasızlardan herhangi bir adım beklemeksizin çalışmalara başlıyoruz”
Denktaş: “Vefasızlardan herhangi bir adım beklemeksizin çalışmalara başlıyoruz”

Denktaş: “Vefasızlardan herhangi bir adım beklemeksizin çalışmalara başlıyoruz”

Serdar Denktaş, 1’inci Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın anıt mezarıyla ilgili açıklama yaptı.

A+A-

 

Serdar Denktaş, 1’inci Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın anıt mezarıyla ilgili açıklama yaptı. Denktaş, “Tüm hayatını halkına adamış liderimize vefasızlık yapanlara inat Cumhuriyet Parkı ve Cumhuriyetin Kurucu Denktaş'ın istirahat alanı yeşil ve yaşayan bir çevreye kavuşturulacaktır” diyerek herkesi Salı günü saat 10’da Anıt Mezar bölgesin temizliğine davet etti.

Denktaş ayrıca paylaşımında, “vefasızlardan herhangi bir adım beklemeksizin biz o bölgenin temizlenmesi , ağaçlandırılması ve düzenlenmesi için çalışmaya başlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Açıklamanın tam metni şöyle:

Kurucu Cumhurbaşkanımızın ebediyete intikalinin 10. Yılına girerken o bölgenin atıl bırakılmasına yönelik tepkimizi bir süre önce ortaya koymuştum...Maalesef yaklaşan yerel seçimler nedeniyle,LTB iktidar partilerinden birine ait olmadiğı için, konu tam anlamı ile seçim malzemesi meselesine dönüştürülmüş ve anladığımız kadarı ile seçim yasaklarının başlamasına kadar konu ertelenecektir.

5 Ekim Salı günü, sabah saat 10.00dan itibaren, vefasızlardan herhangi bir adım beklemeksizin biz o bölgenin temizlenmesi , ağaçlandırılması ve düzenlenmesi için çalışmaya başlıyoruz.

Başta LTB olmak üzere tüm belediyelerimizden ve halkımızdan katkı bekliyoruz...

Bu aşamada fidan,tohum,gübre, ve kol gücü en önemli ihtiyaçtır..

Vefalı insanımızın çapasıyla küreğiyle , kimisinin bilgisi ve el becerisiyle orayı kısa sürede bugünkünden daha iyi bir noktaya ulaştırabileceğimizden eminim.

Tüm hayatını halkına adamış liderimize vefasızlık yapanlara inat Cumhuriyet Parkı ve Cumhuriyetin Kurucu Denktaş'ın istirahat alanı yeşil ve yaşayan bir çevreye kavuşturulacaktır.

Varsın birileri kurultay ve seçim derdiyle gün geçirmeye devam etsin. BİZ ORDAYIZ

Bu haber toplam 3915 defa okunmuştur