1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Denktaş: Görevi Sadeli’ye devrettim
Denktaş: Görevi Sadeli’ye devrettim

Denktaş: Görevi Sadeli’ye devrettim

DP Genel Başkanı Serdar Denktaş, Maliye Bakanlığı koltuğunu sosyal medya fenomeni Çetin Sadeli’ye devretti.

A+A-

DP Genel Başkanı Serdar Denktaş, Maliye Bakanlığı koltuğunu sosyal medya fenomeni Çetin Sadeli’ye devretti.

Denktaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda UBP-HP arasında devem eden koalisyon görüşmelerine esprili şekilde atıfta bulunarak, Aldığım "duyumlara" göre pazarlıkların biteceği yok.
Kimsenin keyfini bekleyemem” dedi.

Denktaş’ın yaptığı paylaşım şöyle: Aldığım "duyumlara" göre pazarlıkların biteceği yok.
Kimsenin keyfini bekleyemem”Ben yokken bu işi layığıyla yapacak güvendiğim bir arkadaşa bakanlığı devrediyorum ve gaçıyorum..
Hayırlı olsun... Yeni bakan ilk açıklamasını yaparken Çetin Sadeli
 

Denktaş'tan ikinci açıklama

Denktaş, sosyal medyadaki paylaşımının ardından gelen eleştirilerle ilgili ikinci kez açıklama yaptı. 

Denktaş'ın açıklaması şöyle: "Her türlü espriyi anlayışla karşılamak Kıbrıslı Türkü’nün en önemli özelliklerinden birisidir. Sadeli'nin yaptığı parodilerden en fazla nasibini almış siyasilerden birisiyim... Biraz gülümsetmek ve gülümsemek adına Sadeli ile yaptığımız bu espriye önce biz gülümsedik. " Hade ye bakalım yeyebilirsen" dediğimde " yeyemem gorkmaaaa" diye cevap verdi...ve o anı sosyal medya da paylaştık.. Karakteristik özelliğimizi henüz kaybetmemiş olanlar tahmin ettiğim gibi espri ile yorum yaptı.. Güzellik buydu... Ve yine tahmin ettiğim gibi bazı yandaş sosyal medyacılarda hemen bu espriyi çarpıtma yönünü seçti..Onlar yollarına biz yolumuza... Yüreğimizde sevgi var oldukça korkacak hiç birşey yok... YÖRÜ BE SADELİ DA GORKMAAA.. Seni hakaret aracı olarak görenler utansın.. Espriyi siyaset zannedenler düşünsün..."

Bu haber toplam 9960 defa okunmuştur
Etiketler :