1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. ‘Danışman Petrol’un ortağı İskenderun’da çıktı
‘Danışman Petrol’un ortağı İskenderun’da çıktı

‘Danışman Petrol’un ortağı İskenderun’da çıktı

Çavuşoğlu’nun ‘danışmanı’na yönelik petrol izninde, ikinci ortak Gökhan Gökten’in 2010 yılında ‘yurttaş’ olduğu, adres olarak ‘Atun Ltd.’i gösterdiği ortaya çıktı.

A+A-

Nazım Çavuşoğlu’nun İçişleri Bakanlığı döneminde, Basın Danışmanı’nın eşi ve ortağına ‘sadece BAKAN onayı’ ile benzin istasyonu izni verdiği arazinin diğer ortağının da İskenderun Genç İşadamları Derneği Başkanı Gökhan Gökten olduğu ortaya çıktı.
Doğu Akdeniz Üniversitesi’nden 2000 yılında mezun olan ve İskenderun’da faaliyet gösteren Gökten İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.’nin başına geçen Gökten’in, önceki ‘UBP Hükümetleri’ ile iyi ilişkileri dikkat çekti.

2010’da KKTC Yurttaşı oldu…
İlkay Kamil’in İçişleri Bakanlığı döneminde 20 Ocak 2010 tarihli Bakanlar Kurulu kararı ile ‘KKTC Yurttaşı’ olan Gökhan Gökten’in yurttaşlığı 28 Ocak 2010 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
Gökhan Gökten kimlik kartını ise Nazım Çavuşoğlu’nun bakanlığı döneminde, 2012 yılında aldı.

Kıbrıs’ta yaşamıyor ama adres ‘ATUN Ltd.’
Kıbrıs’ta yaşamayan Gökhan Gökten’in adres olarak ‘Atun Ltd.’yi gösterdiği de öğrenilirken, söz konusu arazi ile ilgili de 26 Aralık 2012’de Mağusa Tapu Dairesi’ne kayıt yapıldığı elde edilen bilgiler arasında.

Haberin devamı bugün Yenidüzen Gazetesi'nde

Bu haber toplam 8830 defa okunmuştur
Etiketler :