1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Creditwest yurt içinde de Online
Creditwest yurt içinde de Online

Creditwest yurt içinde de Online

Creditwest Bank, KKTC Merkez Bankası nezdinde oluşturulan Elektronik Ödeme Sistemine(EÖS) tam uyum sağlayan ilk banka oldu. Böylece vezne, mobil ve internet bankacılığı aracılığı ile yurt içi ve bazı şube bankalarına yapılacak tüm havale işlemleri onlin

A+A-


Bir süre önce tüm Kıbrıs bankaları arasındaki para transferi işlemlerinin Elektronik Ödeme Sistemine (EÖS) geçmesinin ardından Creditwest Bank’ın vezne, mobil bankacılık ve internet bankacılık üzerinen yapılan tüm para transferi işlemler de online hale getirildi. 

Bu sayede Creditwest müşterileri tüm kanallardan Kıbrıs bankaları ve bazı şube bankalarına yapacakları para transferlerini herhangi bir limit olmaksızın anında gerçekleştirebiliyor.

PEKEL: TEKNOLOJİK ALTYAPI YATIRIMINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYORUZ

Konu ile ilgili bilgi veren Mali Kontrol ve Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Şahin Pekel Creditwest Bank’ın son 8 yılda aktif büyüklüğü dikkate alındığında sektör ortalamasından yaklaşık 3 kat büyümesine paralel olarak Bilgi Sistemlerine önemli yatırımlar yaptığını ve bu yatırımların hem altyapı hem de yazılım tarafında gerçekleştiğini söyledi.

Creditwest Bank Mobil İnternet Şubesini çok yakın zamanda hayata geçirdiklerini belirten Pekel,  İnternet bankacılığının da 2006 yılından bu yana aktif olduğunu ve her geçen gün işlem ve fonksiyonlarının geliştirildiğini belirtti. 

Son olarak ise hem internet bankacılığı hem de mobil bankacılık için  yeni bir uygulamaya geçilerek tüm parola işlemleri www.creditwestbank.com adresinden ve Mobil Şube üzerinden sağlanabiliyor. Bu sadece şubeye gelmeden kayıtlı müşteri numarası ve cep telefonu adresi ile müşteriler  tüm şifre işlemlerini gerçekleştirebiliyor.
Daha önce hayata geçirilen tek kullanımlık şifre ile de internet şubesi ve mobil şube kullanıcıları güvenli bir şekilde tüm bankacılık hizmetlerini kolaylıkla şubeye gelmeden alabiliyorlar.

 

Bu haber toplam 2043 defa okunmuştur