1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Creditwest Bank’ta bayrak devri
Creditwest Bank’ta bayrak devri

Creditwest Bank’ta bayrak devri

Creditwest Bank’ın yeni Genel Müdürü Mazher Zaheer oldu

A+A-

10 yılı aşkın süredir Creditwest Bank’ın Genel Müdürlüğünü başarı ile sürdüren Dr.Süleyman Erol görevini Mazher Zaheer’e devretti.

Creditwest Banktan yapılan açıklamaya göre, 1997 Yılında Creditwest Bank’ta Hazine ve Dış işlemler uzmanı olarak bankacılık kariyerine başlayan Mazher Zaheer, 2008 yılından itibaren Hazine ve Fon Yönetimi, Pazarlama, İştirakler ve Bilgi İşlem birimlerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak farklı görevler almıştır. 

2006 yılından itibaren Altınbaş Holding’de üst düzey yönetici olarak görev alan Dr.Süleyman Erol, 10 yıllık Creditwest Bank Genel Müdürlüğü görevinin ardından Altınbaş Holding Finans Grup Başkanı olarak kariyerine devam edecek olup Holding’in Ukrayna, Türkiye ve Kıbrıs’taki tüm Finans yatırımlarından sorumlu olacaktır.

BANKA MEMURLUĞUNDAN GENEL MÜDÜRLÜK GÖREVİNE

1975 yılında Pakistan’da doğan Mazher Zaheer, 1996 yılında Uluslararası Amerikan Üniversitesi Uluslararası İşletme Bölümünden mezun olduktan sonra 1998 yılında Girne Amerikan Üniversitesi Bankacılık ve Finans Bölümünde yüksek lisansını tamamladı. 1997 yılından beri Altınbaş Holding çatısı altındaki Creditwest Bank’ da Hazine ve Dış İşlemler Bölümünde Uzman olarak başladığı ve başarılı çalışmalarından dolayı 2008 yılında Hazine ve Dış İşlemler Genel Müdür Yardımcılığı pozisyonuna atandı. Mazher Zaheer 15 yılı aşkın süredir hazine, dış işlemler ve sermaye piyasaları konularında değerli deneyimlere sahip oldu ve bankanın farklı bölümlerinde Genel Müdür Yardımcılığı pozisyonlarını yürüttü.

Konu ile açıklama yapan Mazher Zaheer Creditwest Bank çalışanlarına her zaman yatırım yapan ve kariyer yolculuğunda çalışanlarına öncülük veren bir kurum. Kıbrıs’ın en büyük özel sermayeli yerel bankası olma noktasında, uzman ve eğitimli çalışanlarının, yenilikçi, gelişime açık ve pratik banka olmalarının çok etkili olduğunu söyledi.

İnsan kaynaklarına ve teknolojiye yaptıkları yatırımlar ile bilinçli çalışan, dürüstlüğü ve sabrı hiçbir zaman terk etmeyen, üstün kalite hedefinden vazgeçmeyen, gelişmeye hevesli çalışanlarımızın başarı azmi ve yaratıcılığı toplam enerji kaynağımızdır.

Bu özellikleri ile Müşteri ihtiyaç ve beklentilerini en iyi şekilde anlayarak, onlara en doğru kanaldan hızlı, etkin, kaliteli çözümler sunan, yaygın şube ağı ve alternatif dağıtım kanalları ile geniş ürün ve hizmet yelpazesini toplumun her kesimine ulaştıran, etik değerlerinin ve sosyal sorumluluğunun bilincinde olarak dünya standartlarında sürdürülebilir karlılık ve verimlilikle faaliyet gösteren, müşteri memnuniyetini her şeyden üstün tutan bir banka olduklarını aynı misyon ile çalışmalarını devam ettireceklerini belirtti.

Bu haber toplam 11802 defa okunmuştur
Etiketler :