1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. City Mall'da 'Şans Çarkı' kazandırıyor
City Mall'da 'Şans Çarkı' kazandırıyor

City Mall'da 'Şans Çarkı' kazandırıyor

City Mall, her hafta gerçekleştirdiği Şans Çarkı etkinliği ile kazandırmaya devam ediyor.

A+A-

City Mall, her hafta gerçekleştirdiği Şans Çarkı etkinliği ile kazandırmaya devam ediyor.

Alışveriş ve Yaşam Merkezi City Mall’un yoğun ilgi gören Şans Çarkı etkinliği her hafta onlarca kişiye hediyeler kazandırıyor.

Şans Çarkı ile City Mall, yaklaşık 5 ay içerisinde ziyaretçilerine her hafta eğlenceli bir yarışma eşliğinde toplamda 10 adet 40” LED TV, 1 adet laptop dizüstü bilgisayar, 3 adet tablet bilgisayar, yüzlerce hediye çeki, indirim kuponları, yemekler, ev hediyeleri, parfümler, oyuncaklar ve bir birinden farklı yüzlerce hediye kazandırdı.

En son olarak 8 Nisan Çarşamba günü gerçekleşen Şans Çarkı’nda yine 30” LG LED TV yanında bir çok hediye sahibini buldu.

Sunuculuğunu Burç Tunçer’in yaptığı Şans Çarkı, önümüzdeki aylarda da her Çarşamba saat 18:00’de hediyeler dağıtmaya devam edecek.

Çarşamba günleri City Mall mağazalarından toplamda 150 TL ve  üzeri alışveriş yapan kişiler çekilişe katılmaya hak kazanıyor.

Alışveriş ve eğlenceyi aynı çatı altında buluşturan City Mall, etkinlikleri ve kampanyaları ile kısa sürede Kıbrıs halkının vazgeçilmezleri arasındaki yerini aldı.

Elektrokur LTD. tarafından Mağusa’da hayata geçirilen ve açıldığın günden itibaren her gün binlerce  ziyaretci ağırlayan City Mall, modern mimari tasarımı ve bir çok dünya markası mağzası ile  yapı marketten yiyeceğe, süpermarketten oyun alanlarına  kadar her yaşa ve her zevke hitap ediyor.

City Mall, alışveriş ortamı yanında, haftanın neredeyse yedi günü düzenlediği bir birinden farklı sosyal ve kültürel etkinlikleri ve kazandıran yarışmaları ile de Kıbrıs halkının ve Kıbrıs’a gelen ziyaretçilerin hayatına renk katıyor.

BÜYÜK BAHAR İNDİRİMLERİ YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Alanının üst segmentinde yer alan seçkin dünya markalarını Kuzey Kıbrıs’ta tek bir çatı altında buluşturan City Mall’da %80’e varan büyük bahar indirimleri devam ediyor. Bir çok kampanyası  ve sürekli çeşitlenen indirimleriyle City Mall, ziyaretçilerine mutlu alışveriş olanağı sunuyor.

Bu haber toplam 1952 defa okunmuştur
Etiketler :