1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. City Mall’da Mercedes kazanan kişi belli oldu
City Mall’da Mercedes kazanan kişi belli oldu

City Mall’da Mercedes kazanan kişi belli oldu

Kuzey Kıbrıs’ın gözde Alışveriş ve Yaşam Merkezi City Mall’un yoğun ilgi gören Mercedes GLA kampanyasının talihlisi belli oldu.

A+A-

50 bine yakın biletin verildiği City Mall Mercedes GLA kampanyasının çekilişi 1 Nisan 2017 tarihinde KKTC Spor Dairesi Piyangolar Birimi tarafından gerçekleştirilmiş ve kazanan numara 01891 olarak belirlenmişti.

Gerçekleşen çekilişte belirlenen 01891 numaralı biletin sahibi Ecevit Aşıkoğlu, çekiliş tarihinden iki gün sonra City Mall danışma bankosuna bileti ile başvuruda bulundu.

Kazandığı sistem ve yönetim tarafından teyit edilen Aşıkoğlu’na Mercedes GLA marka araç 8 Nisan Cumartesi günü City Mall aktivite alanında City Mall yönetimi ve Dünya Oto tarafından resmi olarak teslim edilecek.

 

Ecevit Aşıkoğlu 150 TL’ye Mercedes GLA’nın sahibi oldu

01891 numaralı biletin sahibi Mağusa’da sakin Ecevit Aşıkoğlu, Mercedes GLA’yı kazanan talihli oldu.

“Evdeki biletlerin numaralarının kazanan numaraya çok yakın olduğunu biliyordum ama son ana kadar kazandığımdan emin değildim. Çok büyük bir sürpriz oldu. Tarifsiz bir heyecan ve mutululuk içindeyim.” şeklinde konuşan Ecevit Aşıkoğlu’na aracın devir teslimi City Mall’da bir seremoni eşliğinde gerçekleştirilecek.

 

City Mall’da kazandıran kampanyalar ve indirimler devam ediyor

Kuzey Kıbrıs’ı tam donanımlı bir alışveriş ve yaşam merkezi ile buluşturan City Mall yönetimi, ziyaretçilerine bir birinden farklı hediyeler kazandıran kampanyaların ve %80’e varan indirimleri yıl boyunca devam edeceğini açıkladı.

İndirimler ve kampnayalar yanında City Mall, her çarşamba gerçekleştirdiği Şans Çarkı etkinliği kapsamında da alışveriş yapan ziyaretçilerine LED ekran televizyondan beyaz eşyaya, parfümden hediye çeklerine kadar bir çok sürpriz hediye kazanma fırsatı sunuyor.

Şans Çarkı etkinliğinin Nisan ayı boyunca da her Çarşamba saat 18:00’de gerçekleşmeye devam edeceği City Mall yönetimi tarafından açıklandı.

Bu haber toplam 8709 defa okunmuştur
Etiketler : , ,