1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. City Mall’a Genel Müdür atandı
City Mall’a Genel Müdür atandı

City Mall’a Genel Müdür atandı

Engin Yıldırım City Mall’a genel müdür olarak atandı

A+A-

 

City Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi yönetim kadrosunu, alanında deneyimli üst düzey yönetici ve danışman olan Engin Yıldırım’ı 30 Mayıs 2017 tarihinde Genel Müdür olarak atayarak güçlendirdi.

Alışveriş ve perakende sektörüne Türkiye’nin ilk alışveriş merkezlerinden Capitol’de işe başlayan Engin YILDIRIM, kariyerine 21 yıldır alışveriş merkezleri ve gayrimenkul sektörlerinde devam etmiş, çeşitli dergilerde yazıları yayımlanmış ve bu süre içerisinde  kiralama ve yönetim danışmanlığı hizmeti de vermiştir.

Engin Yıldırım sırasıyla;

  • Capitol Alışveriş Merkezi, Olivium Outlet Center ve Metro Group’ta (M1 Tepe Alışveriş Merkezleri) üst düzey yönetici olarak çalıştı.
  • Tepe Nautilus ve Flyinn Alışveriş Merkezleri’nde ise genel müdür,
  • Multi Turkmall’de AVM Yönetim Direktörü,
  • Rönesans Gayrimenkul'de AVM'ler Yönetim ve Kiralama Direktörü olarak görev aldı.
  • 2007 yılında MallArt Alışveriş Merkezi ve Perakende Danışmanlık şirketini kurdu. Engin YILDIRIM, 4 yıl süre ile kurucusu olduğu ve Perakende, AVM ve Gayrimenkul sektörülerine 'kiralama, yönetim, proje geliştirme/konsept, marka danışmanlığı' hizmetleri verdiği MallArt Danışmanlık’ın Genel Müdürlüğünü;
  • Ocak 2012'den 2013'e kadar Sapphire Çarşı’nın genel müdürlüğünü yürütmüş, akabinde de Plato AVM'de genel müdür olarak çalışmıştı.
  • En son Türkiye’nin en büyük projelerinden biri olan Ağaoğlu Maslak 1453’te Genel Müdür olarak çalıştı.
  • Kurucusu ve Genel Müdürü olduğu PerAVM Gayrimenkul Kurucusu ve Genel Müdürü olduğu PerAVM Gayrimenkul & AVM Danışmanlık'tan City Mall Cyprus AVM’ye Genel Müdür olarak transfer oldu.

 

Engin Yıldırım, Alışveriş Merkezleri sektöründeki ilk kitap olan ‘Alışveriş Merkezi Yönetim Sırları’ isimli kitap ile ‘Alışverişin mARKA Bahçesi’ ve A'dan Z'ye Alışveriş Merkezi Yönetimi' isimli kitaplarının da yazarıdır. Yıldırım, çeşitli üniversitelerde AVM ve Gayrimenkul sektörülerinin 'Yönetim, Kiralama, Markalaşma, İşletme ve Pazarlama' konularında öğretim görevlisi olarak dersler vermekte, seminer ve konferanslara konuşmacı olarak katılmaktadır.

City Mall’da Hangi Mağazalar Yer Alıyor

LC Waikiki, İpekyol, U.S. Polo, Sport Soul, Derimod, Jakamen, 5.10.15 Kids, Adidas, Avva, Twist, Mudo Collection, Collezione, Roman, Pierre Cardin, Reebok, Kom, Penti, Mert Optik, Twiggy (açılışa hazırlanıyor), L’Original by Memduh Erdal, Saydam Shoes, Graco Baby Shop, Index, Yar Plus, ASM Homes, Esse, Reşat Kuyumculuk, EK Accessories, Section - Personal Care, Vodafone, Techno Life, Bosch, Toyzz Shop, Dünya Oto, Mardo Cafe, Southern Fried Chicken (SFC), Lucky Cat, Burger City, All The Perks, BayDöner, Selamlique, Simit Dünyası, Waffle Art, Republic Bar&Bistro, Starlux Cinema (açılışa hazırlanıyor), Via Mare Beauty Home (açılışa hazırlanıyor), Fun Lab, Limasol Türk Kooperatif Bankası, Ünimar Supermarket. 

Bu haber toplam 8894 defa okunmuştur
Etiketler :