1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. City Mall tatile gönderiyor
City Mall tatile gönderiyor

City Mall tatile gönderiyor

City Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde 4 Mayıs 2017 tarihinde başlayan “Alışveriş Sizden; Tatil City Mall’dan” kampanyası devam ediyor.

A+A-

 

City Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde 4 Mayıs 2017 tarihinde başlayan “Alışveriş Sizden; Tatil City Mall’dan” kampanyası devam ediyor.

Temmuz sonuna kadar devam edecek olan kampanya kapsamında City Mall, her ay 2 çifte yurt dışı, 2 çifte ise yurt içi olmak üzere toplam 12 çifte tatil kazandıracak.

Mayıs ayının 2. Çekilişi gerçekleşti

Mayıs ayının ikinci çekiliş dönemini kapsayan 14 Mayıs - 27 Mayıs tarihleri arasında, 2 hafta gibi kısa bir sürede  10 binden fazla kuponun verildiği kampanyanın yeni talihlileri yapılan çekilişle belirlendi.

Kampanyanın ilk çekiliş dönemini kapsayan 4 Mayıs – 13 Mayıs tarihleri arasında ise yine kısa bir süre içerisinde 7800 kupon verilmişti.

27 Mayıs Cumartesi günü saat 18.00’de yoğun bir katılım eşliğinde gerçekleşen ikinci çekiliş sonucunda bir çift Ege tatili, bir çift ise Salamis Hotel’de tatil kazandı.

2. çekilişin şanslıları Esra Öz ve Gülşah Özarman

Çekiliş sırasında orada olan ve çekiliş kutusundan ismi çekilen Esra Öz, iki kişilik Ege tatilinin sahibi oldu. İki kişilik Salamis Hotel tatili kazanan şanslı kişi ise Gülşah Özarman olarak belirlendi.

City Mall yönetimi, Haziran aynında doğum günü olan Esra Öz ile yine Haziran ayında evlilik yıl dönümü olan Gülşah Özarman’a bu vesile ile birer tatil hediye etmiş olmaktan ötürü duydukları mutluluğun altını çizdi.

Bir sonraki çekilişin büyük ödülü Batı Karadeniz tatili

Temmuz sonuna kadar devam edecek olan tatil kampanyası kapsamında aynı gün içerisinde yapılan her 50TL alışverişe bir katılım kuponu veriliyor. Belirlenen tarihlerde saat 18:00’de yapılan çekilişler eşliğinde ise katılımcılar Türkiye’nin gözde tatil beldelerinde veya Kıbrıs’ın beş yıldızlı otellerinde 50TL’ye tatil kazanma şansı yakalıyorlar. Her çekilişte 1 çifte Türkiye, 1çifte ise Kıbrıs tatili hediye ediliyor. Bir sonraki çekilişlerin tarihleri 17 Haziran, 24 Haziran, 8 Temmuz ve 22 Temmuz olarak belirlendi. Kampanya kuralı gereği kazanan kişinin çekiliş anında City Mall’da olması gerekiyor.

Bir sonraki çekiliş tarihi olan 17 Haziran’da büyük ödül Batı Kazadeniz tatili olarak belirlendi.

Bu haber toplam 3240 defa okunmuştur
Etiketler : ,