1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. City Mall ‘Salı Pazarı’ başlıyor
City Mall ‘Salı Pazarı’ başlıyor

City Mall ‘Salı Pazarı’ başlıyor

City Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi, ziyaretçilerine avantajlı ve keyifli alışveriş olanağı sunmak amacıyla Salı Pazarı düzenliyor.

A+A-

 

City Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi, ziyaretçilerine avantajlı ve keyifli alışveriş olanağı sunmak amacıyla Salı Pazarı düzenliyor.

20 Haziran’dan itibaren her Salı, City Mall içerisinde yer alacak olan Salı Pazarı kapsamında, City Mall’da yer alan mağazalar ürünlerinde o güne özel indirimler yapacak ve bu ürünlerini mağazalarının önüne çıkartarak ‘fırsat ürünleri’ adıyla ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

City Mall Salı Pazarı kapsamında yiyecek-içeçek bölümlerinde de indirimler ve promosyonlar yer alacak.

Ziyaretçilerinin beklentilerini karşılamak adına gerçekleştirdiği Salı Pazarı projesi ile City Mall, her Salı, o güne özel indirimler, kampanyalar, promosyonlar ile ziyaretçilerine serin ve konforlu bir ortamda, hem karlı hem de keyifli bir gün yaşatmayı hedefliyor.

Şans Çarkı Salı Pazarı’nda Dönüyor

City Mall Salı Pazarı’nda, güne özel indirimli alışveriş ve kampanyalar yanında gün boyunca çeşitli eğlence ve canlı müzik etkinlikleri de yer alacak.

City Mall’da açıldığı günden itibaren, geçtiğimiz aya kadar devam eden ve yoğun ilgi gören Şans Çarkı, Salı Pazarı kapsamında yeniden düzenlenecek.

Geçtiğimiz 6 ay içerisinde Şans Çarkı etkinliği ile City Mall, ziyaretçilerine eğlenceli bir yarışma eşliğinde 40” LED TV’ler, laptop dizüstü bilgisayarlar, tablet bilgisayarlar, yüzlerce hediye çeki, indirim kuponları, yemekler, ev hediyeleri, parfümler, oyuncaklar ve bir birinden farklı yüzlerce hediye kazandırmıştı.

Şans Çarkı etkinliği, ziyaretçilerin yoğun talebi üzerinde her Salı, Salı Pazarı kapsamında gerçekleşmeye devam edecek.

Gelenekselleştirilmesi hedeflenen City Mall Salı Pazarı, Kıbrıs genelinde avantajlı ve eğlenceli alışveriş imkanı arayanlar için cazibe noktası olmayı hedefliyor.

Bu haber toplam 2775 defa okunmuştur
Etiketler : ,