1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. City Mall mağaza çalışanlarına hizmet içi eğitim
City Mall mağaza çalışanlarına hizmet içi eğitim

City Mall mağaza çalışanlarına hizmet içi eğitim

City Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi, müşteri memnuniyetini daha yüksek seviyelere taşımak adına mağaza çalışanlarına yönelik hizmet içi eğitim düzenledi.

A+A-

City Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi, ziyaretçilerine daha kaliteli hizmet sunabilmek ve müşteri memnuniyetini daha yüksek seviyelere taşımak adına mağaza çalışanlarına yönelik hizmet içi eğitim düzenledi.

Marka ve İnsan Kaynakları Danışmanı ve Kariyer Koçu Ayşen Laçinel tarafından verilen eğitim seminerlerine, City Mall içerisinde faaliyet gösteren çok sayıda mağaza çalışanı katıldı.

Eğitmen Ayşen Laçinel; kişisel gelişim eğitimleri, şirket yapılanmaları, organizasyonel gelişim, verimlilik alanındaki çalışmaları, insan kaynakları yönetimi, marka yönetimi, danışmanlıkları ve koçluk hizmetleri alanında yaptığı çalışmalarla, uzmanlığı, hızlı ve doğru iş sonuçları sağlaması ile Türkiye’deki en güvenilir eğitmenler arasında yer alıyor.

City Mall tarafından, hizmet geliştirme yanında, Kıbrıs’ta mağazacılıkta fark yaratan personellerin yetiştirilmesine katkı sağlamak amacıyla organize edilen eğitim seminerleri iki gün boyunca devam etti ve seminerlerin sonunda katılımcılara sertifika verildi.

Yıldırım: “Fark yaratan hizmet için eğitim şart!”

City Mall Genel Müdürü Engin Yıldırım, “Müşterilerin değişen ve artan beklentilerine paralel, rekabet ortamında fark yaratacak hizmet anlayışı geliştirilmelidir. Hem fark yaratacak hizmet anlayışı geliştirmek, hem de verimliliği ve satışı arttırmak için eğitim şart!” şeklinde konuştu.

200’den fazla mağaza personelinin ücretsiz olarak katıldığı eğitimlerin ilk gününde Etkin İletişim ve Algı Yönetimi, ikinci gününde ise Memnun Müşteri Yaratacak Müşteri Hizmetleri konuları işlendi ve uygulamalı çalışmalar yapıldı.

City Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi, hizmet kalitesini arttırmak amacıyla çalışanlarının gelişimine büyük önem gösteriyor. Herkese ve her keseye uygun markalar, lezzet durakları ve her yaşa hitap eden eğlence olanaklarının yanında, açıldığı günden itibaren 600’den fazla kişiye istihdam olanağı sağlayan City Mall yönetimi, hizmet içi eğitimlerin tekrarlanacağı yönünde bilgi verdi.

 

 

Bu haber toplam 3108 defa okunmuştur
Etiketler :