1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. City Mall her ay 4 çifti tatile gönderiyor
City Mall her ay 4 çifti tatile gönderiyor

City Mall her ay 4 çifti tatile gönderiyor

Alışveriş Sizden; Tatil City Mall’da Kampanyasının  3.  çekilişinde Batı Karadeniz ve Kıbrıs tatilleri hediye edildi

A+A-

City Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde 4 Mayıs 2017 tarihinde başlayan ve başladığı ilk günden itibaren rekor sayıda katılımın gerekleştiği Alışveriş Sizden; Tatil City Mall’dan kampanyası devam ediyor.

Temmuz sonuna kadar devam edecek olan kampanya kapsamında City Mall, her ay 2 çifte yurt dışı, 2 çifte ise yurt içi olmak üzere toplam 12 çifte tatil kazandıracak.

Haziran Ayının İlk Çekilişi Gerçekleşti

Haziran ayının ilk çekiliş dönemini kapsayan 27 Mayıs – 17 Haziran tarihleri arasında, 2 hafta gibi kısa bir sürede  10 binden fazla kuponun verildiği kampanyanın yeni talihlileri yapılan çekilişle belirlendi.

17  Haziran Cumartesi günü saat 18.00’de yüzlerce kişinin katılımı eşliğinde gerçekleşen çekiliş sonucunda bir çift Batı Karadeniz tatili, bir çift ise Salamis Hotel’de tatil kazandı.

Haziran Ayının İlk Talihlileri Gülşen Kartal ve Deha Gültekin

Çekiliş sırasında orada olan ve çekiliş kutusundan ismi çekilen Gülşen Kartal, iki kişilik Batı Karadeniz tatilinin sahibi oldu. İki kişilik Salamis Hotel tatili kazanan şanslı kişi ise Deha Gültekin olarak belirlendi.

Temmuz sonuna kadar devam edecek olan tatil kampanyası kapsamında aynı gün içerisinde yapılan her 50TL alışverişe bir katılım kuponu veriliyor. Belirlenen tarihlerde saat 18:00’de yapılan çekilişler eşliğinde ise katılımcılar Türkiye’nin gözde tatil beldelerinde veya Kıbrıs’ın beş yıldızlı otellerinde 50TL’ye tatil kazanma şansı yakalıyorlar.

Bir Sonraki Çekiliş 24 Haziran’da

Her çekilişte 1 çifte Türkiye, 1 çifte ise Kıbrıs tatili hediye ediliyor. Bir sonraki çekilişlerin tarihleri 24 Haziran, 8 Temmuz ve 22 Temmuz olarak belirlendi. Kampanya kuralı gereği kazanan kişinin çekiliş anında City Mall’da olması gerekiyor.

Bir sonraki çekiliş tarihi olan 24  Haziran’da büyük ödül yine Batı Kazadeniz tatili olarak belirlendi.

City Mall’da Hangi Mağazalar Yer Alıyor

LC Waikiki, İpekyol, U.S. Polo, Sport Soul, Derimod, Jakamen, 5.10.15 Kids, Adidas, Avva, Twist, Mudo Collection, Collezione, Roman, Pierre Cardin, Reebok, Kom, Penti, Mert Optik, Twiggy (açılışa hazırlanıyor), L’Original by Memduh Erdal, Saydam Shoes, Graco Baby Shop, Index, Yar Plus, ASM Homes, Esse, Reşat Kuyumculuk, EK Accessories, Section - Personal Care, Vodafone, Techno Life, Bosch, Toyzz Shop, Dünya Oto, Mardo Cafe, Southern Fried Chicken (SFC), Lucky Cat, Burger City, All The Perks, BayDöner, Selamlique, Simit Dünyası, Waffle Art, Republic Bar&Bistro, Starlux Cinema (açılışa hazırlanıyor), Via Mare Beauty Home (açılışa hazırlanıyor), Fun Lab, Limasol Türk Kooperatif Bankası, Ünimar Supermarket. 

Bu haber toplam 3165 defa okunmuştur
Etiketler : ,