1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. City Mall Çocuk Karnavalı başlıyor
City Mall Çocuk Karnavalı başlıyor

City Mall Çocuk Karnavalı başlıyor

Alışveriş ve eğlenceyi aynı çatı altında buluşturan City Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi, yaz tatiline özel 5 – 11 Ağustos tarihleri arasında Çocuk Karnavalı düzenliyor.

A+A-

İstanbul Turnagöl Tiyatrosu tarafından sunulacak olan City Mall Çocuk Karnavalı’nda çocuklar ve aileleri birlikte dev çiçek bahçesi dekoru içerisinde yarışmalar, atölye çalışmaları, gösteriler ve sürpriz hediyeler eşliğinde eğlenme şansı yakalayacaklar.

Sadece Mağusa haklını değil, ada geneliden bir çok ziyaretçiyi ağırlamaya yönelik organize edilen ve İstanbul Turnagöl Tiyatrosu tarafından sunulacak olan  City Mall Yaz Bahçesi Çocuk Karnavalı, 7 gün boyunca her gün 13:00 -18:00 saatleri arasında City Mall içerisindeki aktivite alanında gerçekleşecek.

City Mall’da, 5-11 Temmuz tarihleri arasında (her iki tarih de dahil) gerçekleşecek olan Çocuk Karnavalı’nda, çocuklar öncelikli olmak üzere, her yaş grubundan ziyaretçiye serin, güvenli ve konforlu bir ortamda eğlenceli zaman geçirme fırsatı yaratılması hedefleniyor.

Dev Çiçek Bahçesi Dekoru İçerisinde Eğlence

Karnavalda, 10 metre uzunluğunda, 5 metre  genişliğinde özel çiçek bahçesi dekoru ve özel karnaval  çadırında gerçekleşecek olan çeşitli inter-aktif yarışmaların yanı sıra, X Box sanal turnuvaları,  atölye çalışmaları,  simli dövme,  kukla gösterileri, mini tiyatro gösterileri gibi birbirinden keyifli ve eğitici etkinlikler yer alacak.

Herkesin katılıma açık ve ücretsiz gerçekleşecek olan karnavalın programı aşağıdaki gibidir:

5 Ağustos Cumartesi: Kukla Tiyatrosu, Sosis Balon Dağıtımı ve Eğlenceli Yarışmalar

6 Ağustos Pazar: Cup Cake Atölyesi, Simli Dövme, Doğaçlama Tiyatro Atölyesi

7 Ağustos Pazartesi: Okçuluk Yarışması ve X Box Turnuvaları

8 Ağustos Salı: X Box Turnuvaları ve Sürpriz Hediyelerin Verilmesi

9 Ağustos Çarşamba: Sihirli Sopa Atölyesi ve Eğlenceli Yarışmalar

10 Ağustos Perşembe: Deniz Kabuğundan Kolye Atölyesi  ve Eğlenceli Yarışmalar

11 Ağutos Cuma: Rüzgar Gülü Atölyesi ve Eğlenceli Yarışmalar

Bu haber toplam 2402 defa okunmuştur
Etiketler :