1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. CITY MALL baharı Türk sanat müziği ile karşılıyor
CITY MALL baharı Türk sanat müziği ile karşılıyor

CITY MALL baharı Türk sanat müziği ile karşılıyor

Alışveriş ve eğlenceyi aynı çatı altında buluşturan City Mall, sosyal ve kültürel etkinlikleri ile de ilgi odağı olmaya devam ediyor.

A+A-

City Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 12 Mart Pazar günü Kıbrıs Sanat Derneği’nin profesyonel Türk Müziği Korosu ekibini misafir edecek. Kıbrıs Sanat Derneği Türk Müziği Korosu  “City Mall Baharı Karşılama Konseri”  adı altında iki aşamalı bir konser gerçekleştirecek.

12 Kişilik saz ekibi ve 24 kişilik koro ekibi ile Kıbrıs Sanat Derneği konseri, Şef Aytaç Çağın yönetmenliğinde halka açık olarak City Mall Aktivite Alanı’nda yer alacak.

Türk Sanat ve Türk Halk Müziği eserlerinin seslendirileceği konserin ilk bölümü saat 16:00’da, ikinci bölümü ise 17.30’da  gerçekleşecek.

City Mall, bünyesine yeni mağazalar katmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde açılışları gerçekleşen mağazalar; Kuzey Kıbrıs’ın fast food devlerinden Burger City,  yenilikçi tatları ile All The Perks ve kaliteli tasarımları/ uygun fiyat seçenekleri ile Collezion.  

Türkiye’nin önde gelen sinema markası Cinema Pink ise beş tam donanımlı salonu ile kısa süre içerisinde City Mall’da faaliyete geçmeye hazırlanıyor. City Mall’da yer alan markalar:

LC Waikiki, İpekyol, U.S. Polo, Sport Soul, Derimod, Jakamen, 5.10.15 Kids, Adidas, Avva, Twist,  Mudo Collection, Roman, Pierre Cardin, Reebok, Collezione, Kom, Penti, Mert Optik, L’Original by Memduh Erdal, Saydam Shoes, Index, Yar Plus, ASM Homes, Esse, Reşat Kuyumculuk, EK Accessories, Section - Personal Care, Vodafone, Andromeda, Bosch, Toyzz Shop, Dünya Oto, Karaoğlan Kuruyemiş, Mardo Cafe, Southern Fried Chicken (SFC), Lucky Cat, Burger City, BayDöner, Sampi, Selamlique, Simit Dünyası, Waffle Art, Republic Bar & Bistro, All The Perks, Cinema Pink (açılışa hazırlanıyor), Fun Lab, Limasol Türk Kooperatif Bankası, Ünimar Supermarket.

 

Bu haber toplam 2467 defa okunmuştur
Etiketler :