1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. ÇİRKİNLEŞTİLER
ÇİRKİNLEŞTİLER

ÇİRKİNLEŞTİLER

CTP-BG İskele İlçe Sekreteri Hüseyin Mülazim’in aracı önceki gün kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından saldırıya uğradı.

A+A-

Didem MENTEŞ
CTP-BG İskele İlçe Sekreteri Hüseyin Mülazim’in aracı önceki gün kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından saldırıya uğradı. İskele Belediye Meclis üyesi adaylarının tanıtımı ve seçim bürosunun açılışının yapıldığı akşam meydana gelen olayda, aracın ön camına demir sopa olduğu düşülen bir aletle iki kez vurularak hasara uğratıldığı öğrenildi.
Olayla ilgili YENİDÜZEN’e konuşan Hüseyin Mülazim, İskele’de çekişmeli bir seçim dönemi yaşanacağını bu nedenle olayın siyasetle ilgili olabileceğini iddia ederek, şüphelendiği herhangi bir ismin olmadığını dile getirdi.

Mülazim: “Siyasi amaçlı olduğunu düşünüyorum”
Hüseyin Mülazim, geçtiğimiz akşam çok güzel bir gece yaşandığını ancak gece sonunda çirkin bir saldırıya uğradığını aktararak, aracının ön camına ağır bir aletle vurularak zarara uğratıldığını söyledi. Gece sonunda bölgede birçok arabanın olduğunu ancak kendi aracına kasıtlı olarak saldırıldığını savunan Mülazim, konunun siyasetle ilgisi olabileceğini düşündüğünü söyledi. “Demir ya da çekiçle arabama vurdular diyen” Mülazim, olayın polise intikal ettiğini söyledi. Polisin, çevredeki kamera görüntülerini incelemeye aldığını aktaran Mülazim, “İskele’de 7 aday seçimlerde yarışacak, durum çok net değil. Bu durum muhalefettekileri stresini artırdı. Olayın siyasi amaçlı olduğunu düşünüyorum” dedi.

Bozkırlı kınadı
Öte yandan İskele Belediye Başkan adayı Bilen Sayılı Bozkırlı, olayı internet paylaşım sitesinden şöyle duyurdu: “Dün akşam biz coşkulu bir kalabalıkla aday tanıtımımızı gerçekleştirirken, İlçe Sekreterimiz Hüseyin Mülazim'in aracına çok çirkin bir saldırı yapılmıştır. Karanlıktan yararlanan saldırgan veya saldırganlar, arkadaşımızın aracının ön camını iki yerden kırmıştır.
Biz, demokratik katılım ve tartışma yoluyla akılcı çözümler üreten, kadın dostu, gençlere, yaşlılara, engellilere hizmet eden, barışçı yeni bir siyaset anlayışıyla ilerlerken, bazılarının eski, karanlık, şiddet ve provakosyon içeren yöntemlere başvurmaları üzücüdür. Biz bu provakasyonlara gelmeyeceğiz. İskele'de eski siyaseti bitireceğiz! Yapılan saldırıyı kınıyoruz”

Bu haber toplam 2105 defa okunmuştur
Etiketler : , ,