1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Çalışma Ritmi Safhasında Görsel Takvim
Çalışma Ritmi Safhasında Görsel Takvim

Çalışma Ritmi Safhasında Görsel Takvim

İlk safhasının 13 Mart’ta olacağı sergiyi, 11 Nisan, 16 Mayıs ve 13 Haziran tarihlerindeki diğer safhalar izleyecektir.

A+A-

 

Emin Çizenel’in 13 Mart-29 Haziran tarihleri arasında, Sidestreets Takvimi de diyebileceğimiz ve bir süreç içerisinde tümünün birden Eylül’de İstanbul’da gösterileceği çalışmalar dizisi, 4 safha halinde Lefkoşa Sidestreets’te gösterime giriyor.

Çalışma Ritmi Safhasında Görsel Takvim 4 ayrı safhada farklı ayları içerisinde barındıran 4 mevsim gibi de algılanabilirken, Sidestreets’te gösterilecek olan  her safha, bildik mevsimlere göre düzenlenme yerine,  kendi içerisinde bir diyalog oluşturmuş resimler ile gruplandırılarak sergileniyor. Bu çalışmalar, bir taraftan formal öğeleri ile bütünleşirken, bir taraftan da Çizenel’in kendi ruhsal takvimiyle de ilişkilenerek her safhasında ayrı bir bütünselliği de kurguluyor.
İlk safhasının 13 Mart’ta olacağı sergiyi, 11 Nisan, 16 Mayıs ve 13 Haziran tarihlerindeki diğer safhalar izleyecektir. Her safhada her yönden değişkenliği de içinde barındıracak olan sergiler dizisi, 29 Hazıran’da Kıbrıs’ta sona ererken, 15 Eylül’de, İstanbul Kare Galeri’de çok farklı bir konseptle tüm çalışmaların bir arada bulunacağı büyük bir sergide yer alacakır.

4 Savhanın ayrı ayrı açılış tarihleri:
1. SAVHA-13 Mart, 19:30, Sidestreets
2. SAVHA-11 Nisan 19:30, Sidestreets
3. SAVHA- 16 Mayıs, 19:30, Sidestreets
4. SAVHA- 13 Haziran, 19:30, Sidestreets

Bu haber toplam 1845 defa okunmuştur
Etiketler :