1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bu takımları kim durduracak?
Bu takımları kim durduracak?

Bu takımları kim durduracak?

Bugün ve yarın oynanacak olan 5’inci hafta maçları öncesi liglerde henüz mağlubiyet görmeyen takımlar dikkat çekiyor

A+A-

Eren ŞİŞİK
K-Pet Ligleri’nde futbol heyecanında 4’üncü hafta geride kaldı. Bugün ve yarın oynanacak olan 5’inci hafta maçları öncesi liglerde henüz mağlubiyet görmeyen takımlar dikkat çekiyoR. Süper Lig’de Yenicami, Birinci Lig’de Gönyeli ve İkinci Lig’de Görneç ile Gaziköy henüz mağlubiyet yaşamadı.
Sezon başında iyi hazırlık dönemi geçiren takımlar olarak görülen bu dört ekip de disiplinli futbollarıyla dikkat çekiyor. Özellikle Yenicami, Gönyeli ve Görneç takımları kendi liglerinde bu sezonun en büyük şampiyonluk adayları olarak gösteriliyor.

Kartal’ın bileği bükülmüyor
K-Pet Süper Lig’e bu sezon şampiyonluk parolası ile başlayan Yenicami, dört haftalık periyotta üç galibiyet ve bir de beraberlik aldı. Kurduğu iddialı kadroyla tüm maçları kazanmaya endeksli bir takım yaratan Yenicami şampiyonluk için işi sıkı tutuyor ve tüm maçlara mutlak galibiyet parolası ile çıkıyor. Ligin ilk haftasında Lefke deplasmanından 4-1 galip ayrılan siyah beyazlılar, kendi evinde Bostancı Bağcıl ile berabere kalarak bir puana razı oldu. Ligin üçüncü haftasında zorlu Yalova deplasmanından 4-2 galip ayrılan Kara Kartal, dördüncü haftada oynadığı derbi mücadelesinde Çetinkaya’yı 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Gönyeli doludizgin
K-Pet Birinci Lig’de ise Gönyeli fırtınası devam ediyor. Geçen sezon Süper Lig’in kapısından dönen kırmızı beyazlılar, bu sezonun başında akıllı ve nokta transferler yaparak Birinci Lig’de fark yaratan bir ekip oluşturdu. Sezon başında yaptığı flaş transferlerle hedefini “Süper Lig” olarak belirleyen kırmızı beyazlılar oynadığı dört maçtan da galibiyetle ayrılmayı başardı. Ligin ilk haftasında kendi evinde Lapta’yı 5-2 mağlup eden Gönyeli, ikinci haftada zorlu Türk Ocağı deplasmanından 1-0 galip ayrılmayı başardı. Ligin üçüncü haftasında Türkmenköy karşısında 3-1 galip gelen başkent temsilcisi, dördüncü haftada da Binatlı’yı 1-0’la geçti ve 4’te 4 yapmayı başardı.

Görneç farklı, Gaziköy tek tek
K-Pet İkinci Lig’de dördüncü hafta geride kalırken iki takım henüz yenilgi yüzü görmeyen takımlar olarak dikkat çekiyor.  İkinci Lig’de lider Görneç aldığı farklı galibiyetlerle dikkat çekerken, Gaziköy’ün galip geldiği maçlarda 1-0’lık skorlarla galip gelmesi dikkat çekti.
Ligde dört maçını da galibiyetle kapatan lider Görneç ilk maçında Çayönü’nü 5-0’la geçerken, ikinci haftada Dipkarpaz’ı 5-1 mağlup etmeyi başardı. Üçüncü haftada karşılaştığı Geçitkale maçından 2-1 galip ayrılan Mesarya temsilcisi dördüncü haftada oynadığı Girne Halk Evi maçını 6-0’lık skorla tamamladı.
İkinci Lig’in bir diğer yenilgisiz ekibi de Gaziköy. Gaziköy ligin ilk haftasında Mehmetçik karşısında 1-0’lık skorla galip ayrılırken, ikinci haftada da Denizli’yi 1-0 mağlup etmeyi başardı. Üçüncü haftada oynanan Ortaköy maçında 1-1 berabere kalarak puan kaybeden kırmızı beyazlılar dördüncü haftada oynadığı Tatlısu maçını da 1-0 galip kapattı.

Bu haber toplam 1713 defa okunmuştur
Etiketler :