1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Bozer: "LTB'de gelinen durum bize yakışmadı"
Bozer: LTBde gelinen durum bize yakışmadı

Bozer: "LTB'de gelinen durum bize yakışmadı"

DP’nin Belediye Başkanı adayı Mustafa Arabacıoğlu, LTB’nin 14 ayda yeniden doğacağını söyledi.

A+A-

Demokrat Parti (DP)’nin Belediye Başkanı adayı Mustafa Arabacıoğlu, Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB)’nin 14 ayda yeniden doğacağını söyledi.

Arabacıoğlu bu konudaki açıklamayı DP Belediye Meclisi üyesi adaylarıyla 7 Nisan ara yerel seçim çalışmaları çerçevesinde ziyaret ettiği Kıbrıs Türk Ticaret Odası (KTTO)’da yaptı.

DP’den yapılan açıklamaya göre, Arabacıoğlu ile Meclis üyesi adaylar ziyarette KTTO Başkanı Günay Çerkez ve Yönetim Kurulu’yla görüştü.

DP Genel Sekreteri Bengü Şonya’nın da katıldığı görüşmede, LTB’nin yeniden kendi ayakları üzerinde durmasını sağlayacak proje ve öneriler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Belediye Başkan adayı Mustafa Arabacıoğlu ziyaretteki konuşmasında, 8 Nisan’dan itibaren LTB’de hem mali hem de idari yapılanmaya gideceklerini belirterek, 14 ayda LTB’nin yeniden doğacağını, kaybolan güvenin yeniden tesis edileceğini söyledi.

Toplumsal sorumluluk ve yıllardır hayali kurduğu siyaset modelini hayata geçirmek için yola çıktığını ifade eden Arabacıoğlu, kendisine ve ekibine olan inancını dile getirdi.

Arabacıoğlu, seçimi açık ara farkla kazanacağını ileri sürerek, ziyarete olanak sağlamaları nedeniyle KTTO Başkanı Günay Çerkez ile Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti. (TAK)

Bu haber toplam 1824 defa okunmuştur