1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Birsen Tezer ve hayranları için unutulmaz bir geceydi
Birsen Tezer ve hayranları için unutulmaz bir geceydi

Birsen Tezer ve hayranları için unutulmaz bir geceydi

Sıcak bir Temmuz gecesinde Kuytu Bahçe’de sahne alan sanatçı yine sesiyle herkesi kendine hayran bıraktı

A+A-

Murat OBENLER

Türkiye’nin sesi ve sahnesi ile şahsına münhasır olan değerli sanatçılarından Birsen Tezer uzun bir aradan sonra Kıbrıslı hayranlarıyla Çatalköy’deki Kuytu Bahçe’de buluştu. 

9 Temmuz Cuma akşamı Kuytu Bahçe’de sahne alan Birsen Tezer, ilk albümü Cihan ile ikinci albümü İkinci Cihan’ın yanı sıra klasikleşmiş Bülent Ortaçgil şarkılarını seslendirdi. Hüsnü Arkan ile seslendirdiği ortak şarkıları da  sevenleriyle buluşturan Birsen Tezer, çok uzun bir aradan sonra bir dönem eğitim de aldığı Kıbrıs’ta olmaktan duyduğu mutluğu dile getirdi. Tezer, Kıbrıs’ta hayranlarıyla konserin kendisini her zaman çok heyecandırdığını ifade etti.

Tezer şarkılarıyla mest etti

Birsen Tezer, Kuytu Bahçe'deki konserinde “Cihan” ve “İkinci Cihan” albümlerinden Aşk Bu Değil, Seher Vakti, Bilsen, Çal Kapımı,İstanbul, Çığlık Çığlığa,Değirmenler , Delikanlı,Nefes, Arı Maya,Boşver,Ne Tuhaf, Eylül gibi şarkılarını ve Hoşgeldin’i hayranları için söyledi.

Kıbrıslı hayranları da birçok şarkıda sanatçıya eşlik ederken aralarında Lütfiye Özipek’in de bulunduğu bazı isimler de sahneye gelerek Tezer ile birlikte düet yaptı.

b1-112.jpg

b2-093.jpg

b3-056.jpg

b4-020.jpg

Bu haber toplam 4184 defa okunmuştur
Etiketler : ,