1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. “Birlikte başaralım, engelleri aşalım”
“Birlikte başaralım, engelleri aşalım”

“Birlikte başaralım, engelleri aşalım”

Güneşköy 18 Yaş Üstü Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinden gösteri

A+A-

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı Sosyal Hizmetler Dairesi bünyesinde hizmet veren Güneşköy 18 Yaş Üstü Rehabilitasyon Merkezi, Güzelyurt Atatürk Kültür Merkezi’nde “Birlikte Başaralım, Engelleri Aşalım” sloganıyla gösteri düzenledi. 
Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, etkinliğe Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hamza Ersan Saner, Güzelyurt UBP Milletvekili Ali Pilli ile Bağımsız Güzelyurt milletvekili Menteş Gündüz, Güzelyurt Kaymakamı Tevfik Direnç ve Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü Aydan Başkurt da katıldı. 
Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Güneşköy 18 Yaş Üstü Rehabilitasyon Merkezi Sorumlusu Gülay Gündüz Efendi, Güneşköy’ de bulunan merkeze devam eden kocaman yürekli gençlerle bir aile olduklarını, farklı gelişen gençlerin, yeteneklerini sergilemek için aylardır özveriyle çalıştığını ifade etti. 
Efendi, merkezin altı yıldan beri ihtiyacı olan minibüs ihtiyacının karşılanmasının da kendilerini mutlu ettiğini belirterek, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hamza Ersan Saner’e teşekkür etti.
 

Bu haber toplam 1799 defa okunmuştur
Etiketler :