1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Bir ‘kayıp’ daha toprağa verildi
Bir ‘kayıp’ daha toprağa verildi

Bir ‘kayıp’ daha toprağa verildi

Kayıp Fuat Mulla Salih bugün düzenlenen törenle Lefkoşa Şehitliği’nde toprağa verildi.

A+A-

Kayıp Şehit Fuat Mulla Salih bugün düzenlenen askeri törenle Lefkoşa Şehitliği’nde toprağa verildi.

Törene Lefkoşa Kaymakam Vekili Mehmet Nurettin, Merkez Kaymakamı Salih Gökpınar, bazı milletvekilleri, Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı Adına 1. Piyade Alay Komutanı Kurmay Albay Ertan İnaltekin, Lefkoşa Polis Müdürü Barbaros Savaşçı, KTBK adına Piyade Üsteğmen Özgür Şam, Kayıp Şahıslar Komitesi yetkilileri, dernek, kurum, kuruluş temsilcileri, sivil ve askeri personel, Fuat Mulla Salih’in ailesi ve sevenleri katıldı.

Cenaze namazının ardından Fuat Mulla Salih’in naaşı kortej eşliğinde mezar başına taşındı. Kızı Alev Özbayrak burada bir konuşma yaptı.

Özbayrak, babasının hasretle hatırlandığını ifade ederek, kendisini işine ve evlatlarına adayan yeri doldurulamayacak bir kişi olduğunu söyledi.

Faut Mulla Salih’in bugün gurur duyulacak evlat ve torunlara sahip olduğunu ifade eden Özbayrak, Fuat Mulla Salih ve tüm şehitlerin uğruna mücadele verdiği davanın amacına ulaştığını kaydetti.

Konuşmanın ardından Fuat Mulla Salih’in tabutunun üzerindeki bayrak ve fotoğraf ailesine teslim edildi ve naaşı toprağa verildi.

Mezara çiçeklerin sunulması ve dua okunmasıyla tören sona erdi.(tak)

Bu haber toplam 3269 defa okunmuştur
Etiketler : ,