1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumu’na ziyaret
Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumu’na ziyaret

Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumu’na ziyaret

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in yeni Genel Müdürü Harun Maden, Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumu’nu (BTHK) ziyaret etti.

A+A-

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in yeni Genel Müdürü Harun Maden, Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumu’nu (BTHK) ziyaret etti.
BTHK Başkanı Kadri Bürüncük ile görüşen Maden, “Teknolojik gelişmeleri ve yenilikleri ülkemize taşımaya devam edecek, işbirliği içerisinde sektörümüzü çok daha iyi bir noktaya getireceğiz” dedi.
Ziyarette Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Harun Maden’e, Ukrayna lifecell’de görevine devam edecek olan İsmet Yazıcı ve Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdür Yardımcıları da eşlik etti.
Ziyaret sırasında, 2015 yılından bu yana Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürlüğü görevini üstlenen İsmet Yazıcı, Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumu’na işbirliğinden dolayı teşekkür ederek, Başkan Kadri Bürüncük ile vedalaştı.
Yazıcı, “Hem yol gösterici tavrınız hem de samimiyetiniz bizlere güç vermiştir” dedi.


“Sektörün gelişimi için önemli”

 

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Harun Maden de ziyarette yaptığı konuşmada, önemli deneyim ve tecrübeler sonrasında yeni bir sorumluluk üstlendiğini belirterek, “Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumu’nun sektörün gelişimi açısından ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Hepimiz, Telekom sektörünün gelişmesi için varız. Teknolojik gelişmeleri ve yenilikleri ülkemize taşımaya devam edecek, işbirliği içerisinde sektörümüzü çok daha iyi bir noktaya getireceğiz” dedi.

“Kurumsal yapı ve takım anlayışı”

BTHK Başkanı Kadri Bürüncük de yeni Genel Müdür Harun Maden’e başarılar diledi, İsmet Yazıcı’ya da işbirliği ve katkıları nedeniyle teşekkür etti.
“Bizlerin görevi gölge etmek değil önünüzü açmaktır” diyen Bürüncük, tüm sektöre eşitlik içinde yaklaştıklarını, uzlaşı ve diyalogla ilerlediklerini vurguladı.
Kuzey Kıbrıs Turkcell’in kurumsal yapısı ve takım olma anlayışıyla sektörde yer aldığını belirten Bürüncük, “İnanıyorum ki, sizler de sektörümüze başarıyla hizmet edecek, kurumunuzu çok daha ileriye taşıyacaksınız” diye konuştu.

 

Bu haber toplam 3258 defa okunmuştur