1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bilardoda yüksek ödül
Bilardoda yüksek ödül

Bilardoda yüksek ödül

İskele Festivali’nde düzenlenecek Uluslararası Bilardo Turnuvası’na İran, Türkiye, İngiltere ve Kuzey Kıbrıs’tan 77 sporcu kayıt yaptırırken, turnuvada 4700 euro para ödülü verilecek

A+A-

45’inci Geleneksel İskele Festivali’nde kültürel etkinliklerin yanı sıra sportif etkinlikler de yer alıyor. Festivalinde bu yıl uluslararası bilardo turnuvası 5’inci kez düzenleniyor.
6-7 Temmuz tarihlerinde  Sky Venus Beach Otel’de uluslararası nitelikte gerçekleşecek  olan turnuvaya İskele Belediyesi, KKBF katkı koyarken Aziz Limasollu, Doğahan Construction, Barış Bobinaj ve 101 Evler Emlak sponsor olarak destek veriyorlar.

4700 euro para ödülü
Başlama vuruşunu İskele Belediye Başkanı Halil Orun’un yapacağı turnuvaya şu ana kadar İran, Türkiye İngiltere ve KKTC li oyunculardan toplam 77 kişinin kayıt yaptırırken, turnuva bu yıl 9 Top disiplininde gerçekleştirilecek. Turnuva ayrıca ülkemizin en yüksek para ödüllü turnuvası olup bu yıl toplamda 4700 euro para ödülü dağıtacak.

En iyiler yer alacak
Bu yıl da turnuvaya katılanlar arasında bilardo sporunun elitleri yer alacak. Geçen yılın İskele Şampiyonu Türkiye şampiyonlarından Selim Sözen ünvanını korumaya çalışırken, KKTC nin bir numarası Berk Mehmetçik, bu yılın sayı kralı Ali Karanfiloğlu, Türkiye şampiyonlarından Onur Yıldırım ve Türkiye’nin bayanlarda en iyi oyuncusu Eylül Kibaroğlu turnuvada şampiyonluğa isteka sallayacaklar.

Bu haber toplam 1810 defa okunmuştur
Etiketler : ,