1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. BES davayı geri çekti
BES davayı geri çekti

BES davayı geri çekti

BES, Belediyenin Çangar Finans’tan hukuka aykırı şekilde borçlandırıldığını iddia ettiği davayı geri çekti.

A+A-

BES, Belediyenin Çangar Finans’tan hukuka aykırı şekilde borçlandırıldığını iddia ettiği davayı geri çekti
Belediye Emekçileri Sendikası (BES) Başkanı Savaş Bozat, “Lefkoşa Türk Belediye’nin Çangar Finans’tan hukuka aykırı şekilde borçlandırıldığı” iddiasıyla Bakanlar Kurulu ile belediye aleyhine açtıkları YİM 193/2012 sayılı davayı bugün geri çektiklerini açıkladı.

Bozat yazılı açıklamasında, “LTB’nin Yüksek Mahkeme nezdinde kendi adına Çangar Finans Co Ltd aleyhine dosyaladığı davasında anlaşarak borcu kabul etmesi üzerine, hukuken çarelerimizin tükenmesi ve esas iddia sahibi LTB’nin Çangar Finans Co Ltd ile anlaşarak bu borçlanmayı tamamen yasal hale getirmiş olması durumu hâsıl oldu” dedi.

Bozat açıklamasında şu ifadelere de yer verdi:

“Bu gelişmeler sonucu, davamızın hukuken ileri götürülmesi manasızlaştı. Söz konusu davamızı geri çekmek dışında herhangi bir çaremiz kalmadı.

BES olarak düşündüklerimizi hukuki çarelerle aramış olmanın vicdani rahatlığını, fakat hukuken çarelerimizin tükenmesi nedeniyle içimizin kan ağladığını, LTB yönetiminin de bu hareketinden ötürü tarih önünde hesap vereceğine olan inancımızı kamuoyu ile paylaşırız.”(tak)

Bu haber toplam 1758 defa okunmuştur
Etiketler : ,