1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Bedenin acıyı bağıran çığlığı  “Üç Ayna”dan yansıyacak
Bedenin acıyı bağıran çığlığı  “Üç Ayna”dan yansıyacak

Bedenin acıyı bağıran çığlığı  “Üç Ayna”dan yansıyacak

Özgür Sanat Tiyatro ve Kültür Derneği,  perdelerini Dario- Fo’nun  (Kadın) oyunlarından olan “Uyanış ve Ulrike” ile açıyor.

A+A-

Özgür Sanat Tiyatro ve Kültür Derneği,  perdelerini Dario- Fo’nun  (Kadın) oyunlarından olan “Uyanış ve Ulrike” ile açıyor. “ÜÇ AYNA”konseptiyle sergilenecek oyunda devletin, kapitalizmin ve eril sistemin şiddetine maruz kalmış iki kadının hikâyesi izleyiciyle buluşacak. Sözün sustuğu yerde bedenin, acıyı bağıran çığlığını duyacaksınız.
Mehmet Ulubatlı’nın yönettiği oyunda “Savunduğu fikirler uğruna sanık sandalyesinde oturanlar mı suçludur; yoksa sözünü, düşüncelerini mücadelesini emanete bırakanlar mı?” sorusuna sahne üzerinden bir yorum getiriliyor. Meryem Uygar ve Gözde Öner’in oyuncu olarak rol alacağı oyunda Dervişe Güneyyeli de danslarıyla yer alacak.Mağusa KÜKÖM’de saat 20:30’da başlayacak oyunun bu ay 4 kez sahneye konması planlanıyor.

Üst Komite Kararları uyarınca PCR ve sosyal mesafeli oturma düzeni olacak

Dernekten yapılan açıklamada “Covid-19 tedbirleri çerçevesinde, 12-14-27-29 Temmuz tarihlerinde perdelerimizi açıyoruz. Hastalıklar Üst Komitesi tarafından alınan kararlar uyarınca misafirlerimizin aşılı olması halinde son 7 gün içinde yapılmış PCR/antijen, aşısız kişilerden ise son 72 saat içerisinde antijen testi istenmesi zorunlu olacaktır. Dolayısıyla misafirlerimiz girişte test sonuçlarını ve biletlerini göstererek, sosyal mesafe kurallarını gözeterek oluşturulan oturma düzeniyle ve maskeli olarak salona alınacaktır. Rezervasyon ve bilet satışı için: 0533 8660184, 05428598665, 0533 8229285 numaralı telefonlardan bizlere ulaşabilirsiniz.” uyarısı yapıldı.

 

Bu haber toplam 1033 defa okunmuştur