1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bayram öncesi puan hesapları
Bayram öncesi puan hesapları

Bayram öncesi puan hesapları

İlk iki haftası geride kalan K-Pet Süper Lig’de üçüncü hafta maçları bugün ve yarın oynanıyor. Takımlar bayram öncesi puan ve ya puanlar alıp bayramı rahat geçirme hedefinde

A+A-

Eren ŞİŞİK
Lider Küçük Kaymaklı’nın zorlu Lefke deplasmanına konuk olacağı haftada, ikinci sıradaki Yenicami, 13 yıl sonra Süper Lig’e yükselen batı temsilcisi Yalova deplasmanında üç puan arayacak. Son şampiyon Çetinkaya evinde Yeniboğaziçi’ni ağırlarken, üçüncü haftanın dikkat çeken bir diğer maçı da Bostancı Yakup Özorun Stadı’nda Bostancı Bağcıl ile Cihangir arasında oynanacak.

BUGÜN ZORLU MAÇLAR OYNANIYOR

Bostancı’da zorlu randevu: B.Bağcıl - Cihangir
K-Pet Süper Lig’de günün en dikkat çekici maçlarından bir tanesi Bostancı Yakup Özorun Stadı’nda Bostancı Bağcıl ile Cihangir arasında oynanacak. Geçtiğimiz hafta şampiyonluğun en güçlü adayı Yenicami deplasmanında üç puanı son dakikada kaçıran taraf olan Bostancı Bağcıl, ilk iki haftada zorlu maçlara çıkan Cihangir karşısına mutlak galibiyet parolası ile çıkacak. Cihangir, Bostancı Bağcıl deplasmanından üç puanla dönüp ligde ilk galibiyetine uzanmak istiyor. Bu kritik maçı Serkan Şimşek yönetecek.

Son şampiyonlar Lefkoşa’da karşılaşıyor
Günün bir diğer maçında son iki sezonun Süper Lig şampiyonu Çetinkaya, geçen sezon Birinci Lig’den şampiyon olarak Süper Lig’e terfi eden Yeniboğaziçi karşısına galibiyet almak için çıkıyor. Sezon başında birçok yıldızını rakiplerine kaptıran sarı kırmızılılar maçın favorisi olarak gösteriliyor. K-Pet Süper Lig’in yeni ekiplerinden Yeniboğaziçi henüz ligde galibiyetle tanışamadı. Doğu temsilcisinde hedef Çetinkaya deplasmanından en az bir puanla dönüp ilerleyen haftalarda korkulu rüya görmemek. Bu maçta hakem Osman Özpaşa düdük çalacak.

Karadağ’da puan savaşı
Günün en önemli maçında lider Küçük Kaymaklı, zorlu Lefke deplasmanına konuk olacak. Lige iyi bir başlangıç yapan ve çıktığı iki maçtan da galibiyetle ayrılan Forest, Karadağ deplasmanından üç puanla ayrılıp yoluna kayıpsız devam etmek istiyor. Lige kötü bir başlangıç yapan ve ligin son sırasında bulunan Lefke’de ise hedef Küçük Kaymaklı karşısında en az bir puan. Zira Lefke’nin bu maçta da puan kaybı yaşaması durumunda ilerleyen haftalarda sıkıntı yaşaması muhtemel. Haftanın en önemli maçlarından birisi olan Lefke – Küçük Kaymaklı maçını Kerem Eran yönetecek.

YARIN OYNANACAK MAÇLAR NEFES KESECEK

13 yıl sonra Süper Lig’de karşılaşıyorlar
K-Pet Süper Lig’de bu sezonun en büyük şampiyonluk adayları arasında yer alan Yenicami, 13 yıl sonra Süper Lig’e yeniden yükselen batı temsilcisi Yalova deplasmanına konuk oluyor. Geçtiğimiz hafta kendi evinde Bostancı Bağcıl’dan bir puanı son dakikada kurtaran siyah beyazlılarda hedef mutlak galibiyet. Bu sezon uzun yıllar sonra Süper Lig’de mücadele eden Yalova’da ise hedef güçlü rakibi karşısında en az bir puan almak. Tecrübeli oyunculardan kurulu Yenicami, genç Yalova karşısında deplasmanda oynamasına rağmen maçın favorisi olarak gösteriliyor. Bostancı’daki maçta tecrübeli hakem Savaş Tilki düdük çalacak.

Kıran kırana maç
Ligde henüz gol yemeyen tek takım unvanına sahip olan Serdarlı, geçen hafta Gençlik Gücü deplasmanında son dakikada kalesinde gördüğü golle mağlup olan Mormenekşe deplasmanına çıkıyor. Geçen hafta kendi evinde son şampiyon Çetinkaya’ya sahayı dar eden Serdarlı, zorlu maçtan galibiyetle ayrılıp ligdeki ilk üç puanını hanesine yazdırmayı hedefliyor. Mormenekşe’nin cezası sebebiyle Mağusa Dr. Fazıl Küçük Stadı’nda oynanacak bu kritik maçı Ecvet Kanatlı yönetecek.

İskele’de karşılaşıyorlar
Lige iyi bir başlangıç yapamayan ve henüz ligde bir puanı bulunan Mağusa Türk Gücü, geçen hafta üç puanı son dakika golüyle alan Gençlik Gücü’nü konuk ediyor. Mağusa Türk Gücü’nün cezası sebebiyle İskele Cumhuriyet Stadı’nda oynanacak maçın sonucu merakla bekleniyor. Kâğıt üzerinde kimin kazanacağını belirtmek zor olsa da Mağusa Türk Gücü ev sahibi olmasının avantajıyla bir adım önde gözüküyor. Uzun lig maratonunda bire bir rakiplerine karşı üstünlük kurmak isteyen Gençlik Gücü, kritik deplasmandan en az bir puanla dönüp avantaj yakalamak istiyor. Bu zorlu maçta Serkan Durmaz düdük çalacak.

İkisi de galibiyet peşinde
K-Pet Süper Lig’de yarın oynanacak bir diğer önemli müsabaka da Girne’de oynanacak. Ligin ilk haftasında oynadığı futbolla otoritelerin beğenisini kazanan Süper Lig’in genç ekiplerinden Doğan Türk Birliği, geçen hafta kendi evinde bir puanı zor kurtaran Hamitköy’ü konuk edecek. Geçen hafta şampiyonluk adayı K.Kaymaklı karşısında kalesinde beş gol gören Girne temsilcisinde hedef bu maçtan galip ayrılıp bayramı rahat geçirmek. Hamitköy ise bu zorlu deplasmandan galibiyetle ayrılıp bu sezon korkulu rüya görmemeyi hedefliyor. Girne 20 Temmuz Stadı’ndaki bu maçta Mehmet Malek görev yapacak.

Bu haber toplam 1360 defa okunmuştur
Etiketler :