1. HABERLER

  2. GÜNEY

  3. Barış gücü askerleri bölgedeki durumu takip ediyor
Barış gücü askerleri bölgedeki durumu takip ediyor

Barış gücü askerleri bölgedeki durumu takip ediyor

Kıbrıs’taki BM Barış Gücü Sözcüsü Alim Siddique, KİPE’ye yaptığı açıklamada, Kıbrıs’taki BM Barış Gücünün (UNFICYP) ara bölgede herhangi bir “izinsiz inşaat çalışmasının” yeniden başlamasını önlemek için gerekirse harekete geçmeye hazır olduğunu söyledi

A+A-

Kıbrıs’taki BM Barış Gücü Sözcüsü Alim Siddique, KİPE’ye bu sabah yaptığı açıklamada, Kıbrıs’taki BM Barış Gücünün (UNFICYP) ara bölgede herhangi bir “izinsiz inşaat çalışmasının” yeniden başlamasını önlemek için gerekirse harekete geçmeye hazır olduğunu söyledi.

Philenews haber sitesinde yer alan habere göre, Pile’de dün yaşanan olaylardan sonra bugün durumun nasıl olduğunun kendisine sorulması üzerine bu yanıtı veren Siddique sözlerinin devamında “Barış Gücü askerleri bölgedeki durumu takip ediyor. Devriyelerine devam ediyorlar ve herhangi bir izinsiz inşaat çalışmasının yeniden başlamasını önlemek için gerekirse harekete geçmeye hazırdırlar” ifadelerini kullandı.

Siddique, bu sabah bölgede sakinliğin hâkim olduğunu ve çalışmaların yeniden başlayacağına dair herhangi bir belirti olmadığını da söyledi.

 

Bu haber toplam 2721 defa okunmuştur
Etiketler : ,