1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. “"Bakan" diye koltukta oturdukları her gün yeni bir felaket oluyor”
“"Bakan" diye koltukta oturdukları her gün yeni bir felaket oluyor”

“"Bakan" diye koltukta oturdukları her gün yeni bir felaket oluyor”

Cumhuriyetçi Türk Partisi Lefkoşa Milletvekili Doğuş Derya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ülkede yaşanan trafik kazalarında yaşanan can kayıplarına dikkat çekti...

A+A-

Cumhuriyetçi Türk Partisi Lefkoşa Milletvekili Doğuş Derya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ülkede yaşanan trafik kazalarında yaşanan can kayıplarına dikkat çekti, ilgili "Bakan" Erhan Arıklı, görevini yapmak yerine sürekli yurt dışı gezmelerinde” ifadelerine yer verdi.

Doğuş Derya’nın açıklamaları şöyle:

“"Bakan" diye koltukta oturdukları her gün yeni bir felaket oluyor”

Geçtiğimiz hafta artan trafik kazaları ile ilgili mecliste yaptığımız eleştirilere atanmış "Bakan" Arıklı, 'kazalar sürücü hatalarından oluyor' diye cevap vermişti. Bu ülkede son 1 haftada 80 civarında trafik kazası oldu ve maalesef can kaybı yükseliyor. Trafik ışıkları ve yol aydınlatmaları başta olmak üzere yol güvenliği ve düzeni diye bir şey kalmadı. İlgili "Bakan" Erhan Arıklı, görevini yapmak yerine sürekli yurt dışı gezmelerinde. Ülkede olduğu zamanlarda ihalesiz kirli yakıt almak, Taşyapı Şirketine 59 milyon Euro vermek gibi şaibeli işlerle uğraşıyor. Karayolları Dairesi'nin içini boşaltıp, tabelasını Türkiye Karayollarının "Kıbrıs İşleri Koordinatörlüğü" yapıyor. Her fırsatta ve şekilde görevini suistimal eden "Bakan" Arıklı gezmeden ve şaibeli işlerden kalan boş zamanlarında da yurttaşlara küfür ediyor. Bu ülke çok zor zamanlardan geçti, savaş yaşadı, kayıp verdi, acı çekti. Ama böyle bir rezillik, böyle bir pişkinlik görmedi. Normal bir ülkede, ar duygusu ve siyasi etik sahibi olanlar istifa ederdi. Bu pişkinliğin normalleşmesine izin vermeyeceğiz...Utanıp gitmiyorlarsa, biz göndereceğiz”

Bu haber toplam 2369 defa okunmuştur
Etiketler :