1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Baf’ta ‘Çakır’ keyif:1-2
Baf’ta ‘Çakır’ keyif:1-2

Baf’ta ‘Çakır’ keyif:1-2

Baf Ülkü Yurdu, deplasmanda Cihangir’i Hamis’in golleriyle mağlup etti.

A+A-

STAT: Cihangir Stadı

HAKEMLER: Hasan Eriş**, Sertan Alkın**, Ozan Kel**

CİHANGİR: Mehmet Özeralp*, Mikail Sivri*, Ertan Bulut**, Burak Emir**, Charles Folley* (Dk.68 Rıdvan Adeshina*), Kaho Yanick**, Ali Öztürk** (Dk.86 Kemal Mete Özlü), Erol Aksunlar*, Salih Say**, Nurettin Gecekuşu*, Eser Yücel**

BAF ÜLKÜ YURDU: Hüseyin Şerifali**, Bünyamin Ayaz**, Lawal Murtadah**, Fikri Arslan**, Mustafa Tekpınar**, Arif Öztürk**, Hamis Çakır***, İltaç Keçeli** (Dk.89 Tahsin Denizsever), Hüseyin Hürben**,  Charalampos Louziu* (Dk.66 Ediz Çukurovalı), Joseph** (Dk.77 Lelo Mbele)

GOLLER: Dk.31 Ertan Bulut (Cihangir) Dk.39 ve 85 Hamis Çakır (BÜY)

SARI KARTLAR: Dk.26 Ali Öztürk Dk.32 Burak Emir (Cihangir) Dk.28 Mustafa Tekpınar (BÜY)

KIRMIZI KART: 45+1 Mikail Sivri (Cihangir)

 

K-Pet Süper Lig’in 24’üncü haftasında Cihangir’in konuğu olan Baf Ülkü Yurdu, kaptanı Hamis Çakır’ın kaydettiği gollerle karşılaşmayı 2-1 kazandı. Karşılaşmada 31’inci dakikada Ertan’ın attığı penaltı golüyle öne geçen ev sahibi ekip, skoru koruyamadı. Karşılaşmanın 39’uncu dakikasında sahneye çıkan Hamis Çakır, skoru dengeleyerek, iki takımı da soyunma odasına beraberlikle taşıdı. Karşılşamanın ilk devresinin son anlarında Mikail kırmızı kartla oyun dışında kalırken, maçta görev alan Cihangir antrenörü Hasan Burgaç da tribüne göderildi. Maçın ikinci devresinde 10 kişi rakibi önünde galip gelmeyi amaçlayan Baf, 85’inci dakikada yine kaptanı Hamis’in attığı golle maçı kazandı. Karşılaşmanın ardından Cihangir 41 puanda kalırken, Baf Ülkü Yurdu ise 32 puana yükseldi.

 

Önemli anlar

Dk.31: Cihangir’in ilk etkili atağında penaltı geldi. Ceza sahasına giren Mikail yere düşürüldü hakem Hasan Eriş penaltı noktasını göstedi. Topun başına geçen Ertan Bulut topu ağlara yolladı. (1-0)

Dk.39: Gelişen Baf Ülkü Yurdu atağında Hamis ve Joseph’in etkili pas trafiği oldu. Son olarak topla buluşan Hamis Çakır, düzgün bir vuruş yaparak topu ağlara gönderdi. (1-1)

Takımlar soyunma odasına 1-1’lik eşitlikle gitti.

Dk.56: Gelişen Baf Ülkü Yurdu atağında Joseph bir anda kaleciyle karşı karşıya kaldı. Aşırtma bir vuruş deneyen golcü oyuncu topu dışarıya attı.

Dk.85: Fikri, Ediz ve ve Hamis’in pas trafiğinde en son topla buluşan Hamis Çakır düzgün bir vuruş yaparak topu bir kez daha ağlara gönderdi. (1-2)

Dk.90+3: Ediz kaleciyle karşı karşı kaldı. Top kaleci Mehmet’in ellerinden dışarıya çıktı.

Karşılaşmada başka gol olmayınca konuk Baf Ülkü Yurdu maçı 2-1 kazandı.

 

Fotoğraf: Hüseyin ÖZBARIŞCI

 

Bu haber toplam 2178 defa okunmuştur