1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Baflıların Diriliş Gecesi
Baflıların Diriliş Gecesi

Baflıların Diriliş Gecesi

Telsim İkinci Lig Batı Grubu temsilcisi Baf Ülkü Yurdu, dayanışma gecesinde buluştu

A+A-

Necmi Belge


Bir dönem üst üste kazandığı dört lig şampiyonluğu ile  Kıbrıs Türk futboluna damga vuran ancak ekonomik nedenlerle şimdilerde Telsim İkinci Ligi’nde mücadele eden Baf Ülkü Yurdu, bu ligde şampiyonluğa koşuyor.
İşte bu Kuzey Kıbrıs’ın bu büyük camiası geçtiğimiz Çarşamba akşamı Lefkoşa Golden Tulip Otel’de bir Dayanışma Gecesi düzenledi.
Baflıların, bir anlamda dirilişi olan bu geceye özellikle başkent Lefkoşa’da gerçekleşecek olan Belediye Başkanlığı seçimi nedeniyle, siyasi partiler de büyük ilgi gösterdi.
Baflıların büyük ilgi gösterdiği Dayanışma Gecesi’ne Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanı Mutlu Atasayan, Maliye Bakanı Ersin Tatar, CTP-BG  Genel Başkanı Özkan Yorgancıoğlu, Demokrat Parti Başkanı Serdar Denktaş, TDP Genel Sekreteri Cemal Özyiğit , CTP-BG Lefkoşa Belediye Başkan adayı Kadri Fellahoğlu, UBP Lefkoşa Belediye Başkan adayı Hasan Sertoğlu ile TDP Belediye Başkan adayı Suphi Hüdaoğlu katıldı.
Sunuculuğunu, radyoculukta bir duayen olan Hüseyin Kanatlı’nın yaptığı gecede Baf Ülkü Yurdu Başkanı Sertel Berberoğlu’nun konuşmasının ardından, Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanı Mutlu Atasayan, Maliye Bakanı Ersin Tatar, DP Başkanı Serdar Denktaş ile CTP-BG Başkanı Özkan Yorgancıoğlu birer konuşma yaptı.
Daha sonra, mankenler Seniha Kanatlı ile Ceren Şık’ın çiçek dağıtımı yönetmiyle yapılan bağışta 50,000 TL toplandı.

Bu haber toplam 1502 defa okunmuştur
Etiketler :