1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Babalar Günü’ne özel kampanya
Babalar Günü’ne özel kampanya

Babalar Günü’ne özel kampanya

Alcatel Pixi4 akıllı telefon ve Pixi4 Wi-Fi tablet, ikisi birlikte, Kuzey Kıbrıs Turkcell İletişim Merkezleri’nde peşin fiyatına sadece 599 TL’den satışa sunuldu.

A+A-

Kuzey Kıbrıs Turkcell, Babalar Günü’ne yönelik özel fiyatıyla Wi-Fi bağlantılı tablet ve akıllı telefon kampanyasını açıkladı. Alcatel Pixi4 başlangıç seviyesindeki akıllı telefon ve Pixi4 Wi-Fi tablet, Kuzey Kıbrıs Turkcell İletişim Merkezleri’nde peşin fiyatına 599 TL’den satışa sunuldu. Kampanya kapsamında ayrıca, telefon ve tabletle birlikte, 3 ay boyunca 2 GB internet de hediye olarak sunuluyor.
Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada, “Babalarımız ister Pixi4 telefon ile sevdikleri ile konuşsun, isterse tabletten günlük gazetelerini okusun ya da spor haberlerini, sosyal medyayı  takip etsin diye hem tablet hem de akıllı telefon çok uygun fiyata iletişim merkezlerimizde sizleri bekliyor” ifadelerine yer verildi.


İdeal başlangıç telefonu

Akıllı telefon üreticilerinden Alcatel’in en yeni modeli Alcatel Pixi4, 5 inçlik büyük ekranı ve flaşlı ön kamerası ile akıllı telefon dünyasına yeni adım atmak isteyenler önemli bir seçenek oluşturuyor.
3G bağlantısı, Android Marshmellow işletim sistemi ile günlük kullanımlarda gereken tüm özelliklere sahip Alcatel Pixi4 tanıtımından itibaren yoğun ilgi gördü. Alcatel Pixi4’ün 8 GB’lık hafızası, Micro SD kartlar ile 32 GB’a kadar çıkabiliyor.

Tablet kolaylığı hayatın her noktasında

“7’den 70’e herkese uygun tablet” sloganı ile tablet dünyasında isminden söz ettiren Alcatel Pixi4 Wi-Fi önemli özellikleriyle dikkat çekiyor.
7 inçlik geniş ekranı, hafif dizaynı ile çok kolay taşınabilir olan ve Android işletim sistemini kullanan Alcatel Pixi4 Wi-Fi tablet, tablet kolaylığını hayatın her noktasına taşıyor.
8 GB belleği olan tablet, Micro SD kart eklenerek 40 GB’a kadar yükseltilebiliyor. 250 gramlık hafifliği ile dergi okumak, sosyal medyada gezinmek Pixi4 Wi-Fi ile çok kolay.
Pixi4 tablet alanlar Turkcell TV+’a üye olarak hem KKTC hem de Türkiye kanallarını internet olan her yerde rahatça izleyebiliyor. Turkcell TV ile geniş 7’inçlik ekranlı Pixi4 Wi-Fi tablet taşınabilir mini bir televizyon haline gelebiliyor. Benzer şekilde Pixi4 Wi-Fi tablet alıp fizy’ye üye olanlar fizy’nin yerli ve yabancı zengin şarkı seçeneklerini dinleyebiliyor.

Bu haber toplam 2865 defa okunmuştur