1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Baba ve oğluna 2 gün daha ek tutukluluk
Baba ve oğluna 2 gün daha ek tutukluluk

Baba ve oğluna 2 gün daha ek tutukluluk

Alayköy’deki evinde boğazı sıkılarak, başı duvara vurularak öldürülen, sonrasında da tuz ruhu içirilmeye çalışılan 45 yaşındaki Zehra Sorver cinayetiyle ilgili soruşturma sürüyor…

A+A-

 

Alayköy’deki evinde boğazı sıkılarak, başı duvara vurularak öldürülen sonrasında da tuz ruhu içirilmeye çalışılan 45 yaşındaki Zehra Sorver cinayetiyle ilgili soruşturma sürüyor.

Cinayetle ilgili tutuklu bulunan Sorver’in eşi L.S. ve oğlu M.C.S dün sabah tutukluluk sürelerinin dolmasının ardından yeniden Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. Her iki zanlı aleyhine 2 gün daha ek tutukluluk verildi.

YENİDÜZEN’in avukattan aldığı bilgiye göre, mahkemede konuşan tahkikat memuru soruşturmanın henüz tamamlanmadığını, meseleyle ilgili 50- 55 ifade alındığını söyledi, daha alınacak ifadeler olduğu gerekçesiyle zanlılara 2 gün daha ek tutukluluk alındı.

“Taammüden adam öldürme” ve “adam öldürme suçlarıyla bağlantılı olarak tutuklu bulunan zanlılar L.S. ve M.C.S, yarın yeniden Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılacak.

YENİDÜZEN’in dava avukatından aldığı bilgiye göre, mahkemede konuşan tahkikat memuru soruşturmanın henüz tamamlanmadığını, meseleyle ilgili 50- 55 ifade alındığını belirtti, daha alınacak ifadeler olduğu gerekçesiyle zanlılara 2 gün daha ek tutukluluk alındı…

Önceki duruşma neler söylenmişti?

13 Temmuz’da gerçekleşen bir önceki duruşmada, tahkikat memuru Emirali Gürler,  olay günü Zehra Sorver’in boğazı sıkılarak, başı duvara vurularak öldürüldüğünü ardından da tuz ruhu içirilmeye çalışıldığını söylemişti. Yapılan soruşturmada zanlıların maktülenin çığlıklarını ve bağırmalarını duyulduğu sırada olay yerinde olduklarını belirten Gürler, suç işlemede kullanılan tuz ruhu, etrafı silmek için kullanılan bez, mop ve 1 adet atletin de avludaki çöp kutusunda tespit edildiğini kaydetmişti. Gürler, her iki zanlının da olay yerinden ayrılarak, 1-1,5 saat sonra eve geldiklerinin de belirlendiğini, zanlıların eve geldikten sonra kayıp olduğu izlenimi vermeleri için tanıdıklarına eşinin nerede olduğunu sorduklarını da ifade etmişti.

Bu haber toplam 2391 defa okunmuştur
İlgili Haberler