1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Aziz Kaya Doğancı’da: Trafik ve Köy Merkezi Düzenleme Projesi hazır
Aziz Kaya Doğancı’da: Trafik ve Köy Merkezi Düzenleme Projesi hazır

Aziz Kaya Doğancı’da: Trafik ve Köy Merkezi Düzenleme Projesi hazır

Lefke Belediye Başkanı ve Başkan adayı Aziz Kaya, Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte Doğancı’da bildiri dağıttı.

A+A-

Lefke Belediye Başkanı ve Başkan adayı Aziz Kaya, Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte Doğancı’da bildiri dağıttı. CTP Lefke milletvekili Salahi Şahiner’in de eşlik ettiği ziyaretlerde, CTP ve TDP yetkilileri de yer aldı. Bildiri dağıtımının ardından Doğancı Seçim Bürosu’nda etkinlik düzenlendi. 24 Haziran yerel seçimlerinin ardından Aziz Kaya’nın yeniden göreve geleceğine inanç belirten bölge halkı borç batağından çıkarılan belediye için Kaya’ya teşekkür etti. Yeni dönemde hizmetlerin daha da büyüyeceğine dikkat çeken Kaya, “ilk günkü heyecanımızla yeni dönemde de güzel işlere imza atacağız” dedi.  

ll-014.jpg

PROJELERİNİ AKTARDI

Lefke Belediye Başkanı ve Başkan adayı Aziz Kaya yurttaşlarla yaptığı sohbetlerde göreve geldiği günden itibaren hayata geçirdikleri işlerden bahsederek yeni dönem projelerini aktardı. Kaya, “Doğancı Trafik ve Köy Merkezi Düzenleme Projesi hazır. Hayata geçtiğinde Doğancı’da trafik akışı daha güvenilir ve rahat olacak. Öncelikle köy girişindeki köprü ve devamında derivasyon kanalı üzerindeki köprüler de araç ve yaya trafiği için uygun hale getirilecek. Ayrıca köy merkezi düzenlenmesine de devam edeceğiz. Doğancı Piknik Alanı’nın bitirilmesi ve geliştirilmesi için yaptığımız katkıyı da sürdürmeye kararlıyız” dedi.

Bu haber toplam 2013 defa okunmuştur