1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Aytaç olmadı, görev Yürekli-Özekmekçi ikilisinin
Aytaç olmadı, görev Yürekli-Özekmekçi ikilisinin

Aytaç olmadı, görev Yürekli-Özekmekçi ikilisinin

Baf Ülkü Yurdu bir kez daha teknik direktör Bülent Aytaç ile masaya oturdu, görüşmeden sonuç çıkmadı, Aytaç'la sonuç çıkmamasının ardından Kemal Yürekli, Niyazi Özekmekçi göreve geldi

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Baf Ülkü Yurdu, bir süre önce teknik direktör Bülent Aytaç ile görüşmelere başlamıştı. Dün öğle saatlerinde bir kez daha masaya oturan taraflar yeni sezon için anlaşamadı.

 

Aytaç: “Sunduğum şartlar kabul edilmedi, yolları ayırdık”

Bülent Aytaç, görüşme sonrasında YENİDÜZEN’e toplantının sonuçsuz kaldığını söyledi. Baf Ülkü Yurdu yönetimine şartlar sunduklarını aktaran Aytaç, yönetimin kendisinin şartlarını kabul etmediğini, kendisinin de takımın başında olamayacağını bildirdiğini söyledi. Bülent Aytaç; “Başkan Mehmet Kadri ile dün yeniden bir araya geldik. Ben bazı şartlarımı ilettim. İlettiğim şart, kendi ekibimi kendim kurmaktı. Bu önerim kabul edilmedi, yolları ayırdık” şeklinde konuştu.

 

Geçen sezonun ilk devresinin sonlarında takımın başına geçen Bülent Aytaç, takımı Süper Lig'de tutmayı başarmıştı.

 

-------------------------

Yürekli ve Özekmekçi ile anlaşmaya varıldı

Bülent Aytaç’la görüşmelerden sonuç çıkaramayan Baf Ülkü Yurdu, yeni sezonda takımı çalıştıracak yeni hocasını bulmak için çalışmalara başladı. Kırmızı yeşilli kulüp, Yalova’da Derviş Kolcu’nun yardımcılığını yapan Kemal Yürekli’yi teknik direktörlüğe getirirken, Binatlı’da Ulus Nasıroğlu Lefke’de de Mehmet Solkanat ve Haldun Oktay’ın yardımcılıklarını yapan Niyazi Özekmekçi ile masaya oturdu. Ülkü Yurdu, her iki antrenörle anlaşmaya vardı. Kaleci antrenörü ise Zihni Yurttaş olacak. Anlaşma, Başkan Mehmet Kadri tarafından doğrulandı.

Bu haber toplam 1845 defa okunmuştur