1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Atlas’a son veda
Atlas’a son veda

Atlas’a son veda

Evinde rahatsızlanarak hayata veda eden 10 yaşındaki Atlas Rüstemoğlu toprağa verildi. Güzelyurt’ta kılınacak öğle namazının ardından Yuvacık’ta toprağa verilen Atlas Rüstemoğlu için Güzelyurt’ta cenaze töreni düzenlendi.

A+A-

Evinde rahatsızlanarak hayata veda eden 10 yaşındaki Atlas Rüstemoğlu toprağa verildi. Güzelyurt’ta kılınacak öğle namazının ardından Yuvacık’ta toprağa verilen Atlas Rüstemoğlu için Güzelyurt’ta cenaze töreni düzenlendi.

Atlas Rüstemoğlu’nun cenazesinde ailesinin feryatları yürekleri dağladı.. Olanlara inanamayan aile ihmal iddiası üzerinde duruyor. 

Önceki akşam ‘karın ağrısı’ şikâyeti ile önce Güzelyurt Cengiz Topel, oradan da ambulansla Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edilen küçük Atlas, gece yarısı ‘taburcu’ edildikten sonra, dün sabah evinde yaşamını yitirmişti.

Talihsiz çocuğa dün öğleden sonra otopsi yapıldı. Lefkoşa Doktor Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde gerçekleşen otopside, Atlas Rüstemoğlu’nun kesin ölüm nedeni belirlenemedi.

Rüstemoğlu’nun kesin ölüm nedeni, kan ve doku örnekleri alınarak yapılacak olan tetkik sonucunda belirlenecek. Soruşturma devam ediyor.

cc-052.jpg

f1-057.jpg

f2-046.jpg

Fotoğraflar Fehime Alasya

 

Bu haber toplam 6690 defa okunmuştur
İlgili Haberler