1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Arıklı’nın testi negatife dönmüyor
Arıklı’nın testi negatife dönmüyor

Arıklı’nın testi negatife dönmüyor

YDP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Erhan Arıklı, 22 gündür karantinada olduğunu hiçbir belirti göstermediği halde yapılan testlerinin 'negatif' değil, ‘düşük pozitif’ çıktığını söyledi.

A+A-

YDP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Erhan Arıklı, 22 gündür karantinada olduğunu hiçbir belirti göstermediği halde yapılan testlerinin 'negatif' değil, ‘düşük pozitif’ çıktığını söyledi.

Kendisi ile birlikte covid-19 tedavisi görüp, ağır semptomlar gösterenlerin taburcu olduğunu kendisinin testinin negatife dönmediğini ifade eden Arıklı, ”Bugün resmi karantinamın 15. Günü,  ondan önce ki 7 günlük ev karantinamı da eklersek toplamda 22 gündür karantinadayım.

Son 11 gündür de bana herhangi bir ilaç verilmiyor. Bu süre içerisinde hiç bir semptom yaşamadım. Eşim ve çocuklarım hep negatif.

Ama bana yapılan bütün testler, düşük de olsa sürekli pozitif çıkıyor.

Gerek Yakındoğu’nun ve gerekse dün Burhan Nalbantoğlu’nun yaptığı test sonucu da "Düşük Pozitif" çıktı.

Garip olan, benimle birlikte pozitif olan ve çok ağır semptomlar gösteren tüm arkadaşlarım tedavilerini bitirip taburcu oldular. 21 gün içerisinde en küçük bir semptom dahi göstersem anlayacağım. Aday olmasam ve dışarda ciddi bir seçim kampanyası olmasa, karantinada kalmak umurumda bile olmayacak. Rahatım yerinde. Ama burada hiç bir şey yapmadan, eli kolu bağlı durmak beni çok rahatsız ediyor. Gerek Sağlık Bakan ve Müsteşarı, Gerek Burhan Nalbantoğlu ve Girne Suat Günsel Hastanesi Doktor ve Hemşireleri ve gerekse Değerli Dostum Suat Günsel sağlığımla çok yakından ilgileniyorlar. Sağ olsunlar, hepsi üzerime titriyorlar. Ama hiç kimse, bu "Düşük Pozitif"i, Negatife çevirmek için ne yapmak gerektiğini bilmiyor. Bugün Sevgili Pilli;"Bir iki gün daha sabret lütfen" dedi. Ben de Allah sabredenlerle birliktedir" diyor ve sabrediyorum” şeklinde sıkıntılı bir süreçten geçtiğini ifade etti.

Bu haber toplam 5965 defa okunmuştur
Etiketler :