1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Arda Erkan doğum gününde unutulmadı
Arda Erkan doğum gününde unutulmadı

Arda Erkan doğum gününde unutulmadı

Uyuşturucudan genç yaşta hayatını kaybeden Arda Erkan’ı doğum gününde ailesi ve sevenleri unutmadı

A+A-

YENİDÜZEN

Uyuşturucudan genç yaşta hayatını kaybeden Arda Erkan’ı doğum gününde ailesi ve sevenleri unutmadı. Kamuoyunda günlerce konuşulan, toplumu derinden sarsan Erkan’ın ölümü ülkemizi uyuşturucu ile mücadele konusunda daha hassas duruma getirdi.

Arda Erkan’ın babası Mustafa Erkan doğum günü olan bugün (2 Mart), ile ilgili duygularını YENİDÜZEN’e aktardı. Acılı baba Erkan, oğlunun bu günde unutulmadığını hatırlattı ve başka gençlerin uyuşturucu yüzünden hayatlarının baharında yaşamdan koparılmaması için uğraş vermeleri gerektiğini söyledi.

Babası, annesi ve tüm sevdikleri Arda Erkan’ın doğum gününe özel mesajı:

“ARDA’mızın biricik oğlumuzun bugün doğum günü. ARDAmız bugün 28 yaşında. Özlemi içimizde her geçen gün öyle büyüyor ki bunu anlatmaya kelimeler yetmez..Gözlerimi kapatıp gidişinden bir gün önce bana sarılıp beni öptüğünü ve seni seviyorum anne herşey güzel olacak deyişini anımsıyorum. Öyle zor ki varlığı olmadan hayalleriyle anılaıyle yaşamak..Biliyoruz şu an bizi bir yerlerden seyrediyor ve o güzel gülüşünle gülüyorsun bize ... Ve bizler de annen, baban ve tüm sevdiklerin sana ‘Doğum Günün Kutlu Olsun’ diyoruz…”

Arda Erkan’ın yakın arkadaşı Emrah Yılmazer de Erkan’ın kabri başında sosyal medya hesabından fotoğraf yayınlayarak “Geldim kardeşim doğum gününe yalnız girmedin girmeyecen de... Mekanın cennet olsun dostum..” yazdı.

 

 

Bu haber toplam 4258 defa okunmuştur
Etiketler :
İlgili Haberler