1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Arabacıoğlu, Sanayi Odası'nı ziyaret etti
Arabacıoğlu, Sanayi Odasını ziyaret etti

Arabacıoğlu, Sanayi Odası'nı ziyaret etti

Arabacıoğlu, projelerini anlattı ve Sanayi Odası üyelerinden destek istedi.

A+A-

Demokrat Parti (DP) LTB Başkan adayı Mustafa Arabacıoğlu, Kıbrıs Türk Sanayi Odası’nı (KTSO) ziyaret ederek, projelerini anlattı ve Sanayi Odası üyelerinden destek istedi.

Ziyarette Sanayi Odası Başkanı Ali Çıralı ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşen Arabacıoğlu’na DP Genel Sekreteri Bengü Şonya ve belediye meclis üyesi adayları eşlik etti.

Mustafa Arabacıoğlu, ziyarette yaptığı konuşmasında, Sanayi Odası’nın LTB’yi ayağa kaldırmaya yönelik düşünce ve önerilerinin kendileri için çok önemli olduğuna işaret ederek, yapılacak ara seçimde kendisine ve ekibine olan inancını dile getirdi.

“Takım arkadaşlarımla 14 ay süresince LTB’nin düze çıkması için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bu seçimin siyasetin, yöneticiliğin, demokrasinin, katılımcılığın, hesap verebilirliliğin ne boyutta olabileceğini göstermek açısından bir fırsat olduğunu da gördük” şeklinde konuşan Mustafa Arabacıoğlu, şeffaf yönetim sergileyeceklerinin sözünü de verdi.

Öncelikli hedeflerini de anlatan Arabacıoğlu, mali ve personel konusunda radikal tedbirler alacaklarına vurgu yaptı ve radikal tedbirler alınmadığı takdirde sorunların altından kalkılamayacağını söyledi.

(TAK)

Bu haber toplam 1765 defa okunmuştur
Etiketler : ,