1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. “Annem O Benim” kampanyası kazandırıyor
“Annem O Benim” kampanyası kazandırıyor

“Annem O Benim” kampanyası kazandırıyor

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den Anneler Günü’ne özel bir kampanya

A+A-

Kuzey Kıbrıs Turkcell, Anneler Günü’ne yönelik özel kampanya ile 3 şanslı isme T70 akıllı telefon hediye edecek.
Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada, annemobenim.com web sitesi veya Kuzey Kıbrıs Turkcell’in resmi Facebook sayfası üzerinde bulunan uygulama ile annesiyle fotoğrafını ve mesajını paylaşan çiftler, çekilişe katılma şansı yakalayacak.
Kampanyaya katılmak isteyenler Kuzey Kıbrıs Turkcell’in resmi Facebook sayfasını beğenerek, buradaki ya da annemobenim.com sayfası içerisindeki formu dolduracak. Bu formu dolduranların daha sonra mesajı ile fotoğrafını kişisel profilinde ‘herkese açık’ formatında #annemobenim hashtag’i ile paylaşması gerekiyor.
Paylaşılan mesaj ve fotoğraflar ayrıca Lefkoşa’daki Başbakanlık Kavşağı ya da Sabri Orient Işıkları olarak bilinen “Güzel Kıbrıs Sokağı” ve Facebook sayfasında canlı olarak yayınlanacak.

 

Anneler Günü son gün
8 Mayıs tarihinde başlayan kampanya 14 Mayıs tarihine kadar devam edecek. Kazanan şanslılar noter huzurunda yapılacak çekilişin ardından belirlenecek. Çekiliş, Anneler Günü’nden sonraki hafta içerisinde gerçekleşerek Facebook’tan duyurulacak. Şanslı 3 kişi T70 akıllı telefonun sahibi olacak.

Bu haber toplam 3225 defa okunmuştur