1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Altın değerinde puanlar
Altın değerinde puanlar

Altın değerinde puanlar

K-Pet Süper Lig’de 8’nci haftada bugün dört, yarın üç maç oynanacak. Sonuçlar merakla bekleniyor

A+A-

Eren ŞİŞİK
K-Pet Süper Lig’de 8’nci hafta heyecanı bugün ve yarın oynanacak maçlarla başlıyor.  Birbirinden zevkli ve çekişmeli maçların oynanacağı haftada lider Küçük Kaymaklı, kendi evinde Mağusa Türk Gücü’nü ağırlarken, liderin en yakın takipçisi Yenicami, Gençlik Gücü ile karşılaşacak. Ligde haftanın dikkat çeken bir diğer maçı da ligin üst sıraları zorlayan ekipleri Lefke ile Mormenekşe arasında oynanacak.
K-Pet Süper Lig’de bugün dört maç, yarın ise üç maç oynanacak. Ligde bugün; Yeniboğaziçi-Serdarlı, Yenicami-Gençlik Gücü, Cihangir-Hamitköy ve Yalova-Doğan Türk Birliği maçları oynanacak. Yarın ise Küçük Kaymaklı-Mağusa Türk Gücü, Lefke-Mormenekşe ve Bostancı Bağcıl-Çetinkaya maçları oynanacak.

BUGÜNKÜ MAÇLAR BİRBİRİNDEN HEYECANLI…

Kritik randevu: Yeniboğaziçi – Serdarlı
K-Pet Süper Lig’de bugün oynanacak ve çekişmeli geçmesi beklenen maçta Yeniboğaziçi, kendi evinde Serdarlı’yı ağırlayacak. Geçtiğimiz hafta son dakikalarda bulduğu gollerle Gençlik Gücü’nü mağlup etmeyi başaran Yeniboğaziçi, bire bir rakibi olan Serdarlı’yı yenip rakibinin üzerine geçmek istiyor. Geçtiğimiz hafta zorlu Doğan Türk Birliği karşılaşmasından beraberlikle ayrılan ve ligde üç haftadır yenilgi yüzü görmeyen Serdarlı’da ise hedef bu zorlu deplasmandan da puan veya puanlar almak. Yeniboğaziçi Osman Ergün Mehmet Stadı’nda oynanacak olan zorlu maçta hakem Kerem Eran düdük çalacak.

57 yıllık derbi: Yenicami-Gençlik Gücü
Ligde bugün oynanacak bir başka önemli müsabakada liderin en yakın takipçisi Yenicami, ligde zor günler geçiren Gençlik Gücü ile karşılaşıyor. Geçtiğimiz hafta Hamitköy karşısında güzel bir oyun ortaya koyan ve sahadan galibiyetle ayrılan Yenicami, bu maçı da kazanıp yoluna devam etmek istiyor. Geçtiğimiz hafta ilk yarıda iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen bunu skor tabelasına yansıtamayan ve Yeniboğaziçi’ne mağlup olan Gençlik Gücü’nde de hedef bu maçtan puan veya puanlarla ayrılmak. Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanacak olan Lefkoşa derbisinin hakemi Serkan Durmaz.

İkisi de galibiyet istiyor: Cihangir – Hamitköy
K-Pet Süper Lig’de bugünün bir başka maçı da Cihangir ile Hamitköy arasında oynanacak. Bu sezon ilk kez kendi evinde müsabaka yapacak olan Cihangir, Hamitköy karşısında galip gelip çıkışa geçmek istiyor. Geçtiğimiz hafta Mağusa Türk Gücü ile berabere kalarak yara alan Cihangir’de hedef mutlak galibiyet. Geçtiğimiz haftayı Yenicami karşısında mağlup kapatan Hamitköy ise ligde ilerleyen haftalarda korkulu rüya görmemek adına bu maçtan puan almayı hedefliyor. Cihangir Stadı’nda oynanacak olan kritik 90 dakikada ligimizin tecrübeli hakemlerinden Mehmet Malek görev yapacak.

Gençlerin futbol savaşı: Yalova – Doğan Türk Birliği
K-Pet Süper Lig’de bugün oynanacak olan bir diğer müsabakada da ligin son sırasına demir atan Yalova, Süper Lig’in genç ekiplerinden Doğan Türk Birliği’ni ağırlayacak. Geçtiğimiz hafta Bostancı derbisinde Bostancı Bağcıl’a yenilerek haftayı mağlup kapatan Yalova ligde ilk galibiyetini almayı hedefliyor. Geçtiğimiz hafta kendi evinde Serdarlı karşısında beraberlikle ayrılan Doğan Türk Birliği’nde de hedef Yalova’yı mağlup edip ligde üst sıralara doğru tırmanmak. Bostancı Fikri Karayel Stadı’nda oynanacak olan maçta hakem Mehmet Sezener görev yapacak.

YARINKİ SONUÇLAR MERAKLA BEKLENİYOR…

Zirveyi bırakmaya niyeti yok: K.Kaymaklı – Mağusa Türk Gücü
K-Pet Süper Lig’de yarın oynanacak günün en önemli maçı lider Küçük Kaymaklı ile Mağusa Türk Gücü arasında oynanacak. Geçtiğimiz hafta zorlu Mormenekşe maçından galibiyetle dönmeyi başaran Küçük Kaymaklı’da hedef bu maçı da kazanıp liderliğini sürdürmek. Ligde üç haftadır galibiyet yüzü göremeyen ve geçtiğimiz hafta Cihangir maçından bir puanla ayrılan Mağusa Türk Gücü ise bu zorlu deplasmandan puan çıkarma hedefinde. Lefkoşa Şht. Hüseyin Ruso Stadı’nda oynanacak olan bu zorlu maçta Serkan Şimşek düdük çalacak.

Kıran kırana maç: Lefke-Mormenekşe
Ligde yarın oynanacak belki de haftanın en önemli maçlarından bir tanesi ligin iki güçlü ekibi Lefke ile Mormenekşe arasında oynanacak. Geçtiğimiz hafta Çetinkaya’yı mağlup etmeyi başaran Lefke’de hedef kendi evinde oynayacağı maçta puan kaybı yaşamamak. Geçtiğimiz hafta lider Küçük Kaymaklı karşısında iyi mücadele etmesine rağmen sahadan mağlubiyetle ayrılan Mormenekşe’de hedef bu zorlu maçtan en az bir puanla dönmek. Lefke 14 Ağustos Stadı’ndaki bu zorlu 90 dakikada Fehim Dayı görev yapacak.

İstikrar istiyorlar: Bostancı Bağcıl – Çetinkaya
K-Pet Süper Lig’de yarın oynanacak bir başka maçta Bostancı Bağcıl ile Çetinkaya karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta Bostancı derbisinde Yalova’yı mağlup ederek 5 hafta aradan sonra galibiyetle tanışan Bostancı Bağcıl’da hedef bu maçı kazanıp galibiyet serisi başlatmak. Geçtiğimiz hafta Lefke’ye mağlup olan ve 4 haftadır galibiyete hasret son şampiyon Çetinkaya’da da hedef bu zorlu maçtan en az bir puan çıkarmak. Bostancı Yakup Özorun Stadı’nda oynanacak olan kritik karşılaşmada hakem Osman Özpaşa görev yapacak.

Bu haber toplam 1781 defa okunmuştur
Etiketler :