1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Aliye ve Aziz’in durumları iyi
Aliye ve Aziz’in durumları iyi

Aliye ve Aziz’in durumları iyi

Deniz iskelesinin yıkılması sonucunda yoğun bakıma alınan Aziz Taşlıovalı ve geçirdiği motor kazası sonucunda ciddi şekilde yaralanan Aliye Akel’in sağlık durumlarının iyiye gittiği bilgisi geldi.

A+A-

Mağusa Kamyoncular Birliği'nin bulunduğu virajda meydana gelen kaza sonucu ağır yaralanan Aliye Akel’den sevindirici haber geldi. Akel’in hayati tehlikeyi atlattığı ancak, herhangi bir komplikasyon yaşanmaması adına halen yoğun bakımda tutulduğu belirtildi. Ağrıları sebebi ile narkoz verilen Akel’in, çarpma sonrasında başında oluşan ciddi ödemlerinde, iyiye doğru gittiği bilgisi verilirken; dört veya beş gün içerisinde yoğun bakımdan servise alınmasının beklendiği de kaydedildi.

Aziz her geçen gün iyiye gidiyor
Öte yandan Karşıyaka Halk Plajı’nda geçirdiği talihsiz kaza sonucunda, yoğun bakıma alınan ve beş gündür yoğun bakımda olan Aziz Taşlıovalı’nın durumunun ise her geçen gün daha iyiye gittiği bilgisi verildi. Taşlıovalı’nın hasar gören ciğerlerinin her gün daha da toparlandığı kaydedilirken; ciğerlerinin tam anlamı ile iyileşmesi sonrasında, yoğun bakımdan servise alınacağı bilgisi de verildi.

Tanju KONURALP’in haberi bugün gazeteniz YENİDÜZEN ve YENİDÜZEN e-gazetede

Bu haber toplam 3525 defa okunmuştur
Etiketler : ,