1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. “Adil ceza babasız bırakmaz”
 “Adil ceza babasız bırakmaz”

“Adil ceza babasız bırakmaz”

Girne- Güzelyurt Anayolu’nda meydana gelen kazada hayatını kaybeden Tahsin Akıner’in ailesi ve yakınları, kazalara ve verilen cezalara dikkat çekmek için eylem yaptı, adil ceza istedi

A+A-

Girne- Güzelyurt anayolunda 14 Haziran 2013 tarihinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Tahsin Akıner’in ailesi ve yakınları, trafik kazarlı ve verilen cezalara dikkat çekmek için dün olay yerinde eylem yaptı.
Akıner’in ailesi, sevenleri ve yakınlarının yanı sıra, Trafik Kazalarını Önleme Derneği, Motosiklet Kazalarını Önleme Derneği, Trafikte Kazasız Yaşam Derneği temsilcilerinin de katıldığı eylemde, bölge milletvekilleri ve Lapta Belediye Başkanı Fuat Namsoy da hazır bulundu.

Tekerlekli sandalyesinde geldi, eyleme destek verdi
Trafik kazaları sonrası caydırıcı, cezalar verilmesinin, kazaları da önleyeceğine dikkat çekilen eyleme, Temmuz ayında meydana gelen kazada bacağını kaybeden Mehmet Dereci de tekerlekli sandalyesinde destek verdi.

Akıner’in ailesi: “Adil ceza istiyoruz”
Sorumsuz ve dikkatsizce araç kullanan birinin, Tahsin Akıner’i ailesinden ve hayattan çaldığına dikkat çeken Akıner’in eşi Pembe Akıner ve ablası Güliz Başaraner, insan hayatını hiçe sayarak araç kullanan herkese de isyan etti. Acılarının çok büyük olduğunu da vurgulayan Akıner’in ailesi, suçluların cezasız kalmamasını istedi.
 

Avcı: “Hepimiz sorumluyuz”
Trafik kazaları ve kaza edeniyle yaşanan acıların ülkenin kaderi olmaması gerektiğine işarete eden Trafik Kazalarını Önleme Derneği Başkanı Mehmet Avcı, trafik kazalarında devletin en üst makamından, sokakta yürüyen çocuğa herkesin sorumluluğu olduğuna vurgu yaptı.

Meltem SONAY’ın haberi bugün gazeteniz YENİDÜZEN ve YENİDÜZEN e-gazetede

Bu haber toplam 2685 defa okunmuştur
Etiketler : ,