1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. "7 BİN 200 VATANDAŞLIK VERDİK"
"7 BİN 200 VATANDAŞLIK VERDİK"

"7 BİN 200 VATANDAŞLIK VERDİK"

Denktaş, UBP-DP hükümeti döneminde 7 bin 200 vatandaşlık verildiğini ifade ederek, “bu sayının 27 bine çıkacaksa da çıkacağını ifade etti

A+A-

Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, UBP-DP hükümeti döneminde 7 bin 200 vatandaşlık verildiğini açıkladı.

Denktaş, “bu sayının 27 bine çıkacaksa da çıkacağını, çünkü bu insanlara yıllardır verilmeyen haklarının verildiğini” söyledi. Kimseye vatandaşlık “dağıtılmadığını”, gerekli tüm yasal süreçlerin titizlikle yapıldığını ifade eden Denktaş, hak edenlere vatandaşlık verildiğini belirtti.

DENKTAŞ EK MESAİLERLE İLGİLİ BİLGİ SUNDU

Meclis Genel Kurulu’nun yazılı sorular kısmında söz alan Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, “ek mesailerle” ilgili bir soruyu yanıtladı. Denktaş, 13 yılda en çok ek mesai ödenen personelin yasal açıdan ismini veremeyeceğini, ancak yıllık rakamlarla ilgili daire bazında gerekli bilgileri sunacağını söyledi.

Denktaş, milletvekillerinin vatandaşlıklar, ek mesailer, müşavirler gibi konulardaki yazılı sorularını kürsüden yanıtladı ve bu konularla ilgili yazılı bilgileri Meclis Başkanlığına sundu.

“7 BİN 200 VATANDAŞLIK VERDİK… 27 BİNE ÇIKACAKSA ÇIKACAK…”

Denktaş, UBP-DP hükümeti döneminde 7 bin 200 vatandaşlık verildiğini ifade ederek, “bu sayının 27 bine çıkacaksa da çıkacağını, çünkü bu insanlara yıllardır verilmeyen haklarının verildiğini” kaydetti. Kimseye vatandaşlıkların “dağıtılmadığını”, gerekli tüm yasal süreçlerin titizlikle yapıldığını anlatan Denktaş, ülkede hak kazanan insanlara bu hakkın verildiğini söyledi. 

Bu haber toplam 2905 defa okunmuştur