1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 23 Nisan İlkokulu’nun duvarı renklendirildi
23 Nisan İlkokulu’nun duvarı renklendirildi

23 Nisan İlkokulu’nun duvarı renklendirildi

23 Nisan Çocuk Bayramı kapsamında, Onalt Group’un güçlü markası Kale Boya, Girne 23 Nisan İlkokulu'nun öğrencileri için okul duvarı renklendirildi.

A+A-

23 Nisan Çocuk Bayramı kapsamında, Onalt Group’un güçlü markası Kale Boya, Girne 23 Nisan İlkokulu'nun öğrencileri için okul duvarı renklendirildi.

Ressam Çağrı Ergin'in önderliğinde ve Doğu Akdeniz Üniversitesi'nden 6 kişilik destek ekibi İletişim Fakültesi öğrencileri İlayda Karabacak, Sadet Çınaroğlu, Umut Gazelci, Saba Aktekin, Halil İbrahim Yanık ve Mimarlık Fakültesi öğrencisi Ada Azra Atak verdikleri emekleri ile destekte bulundu. Onalt Group'dan Mustafa Gözlüklü, Kardelen Canlı ve Ege Gündüz ile birlikte gerçekleştirilen etkinlik, 23 Nisan ruhunu yansıtan renklerle duvara hayat verdi.

Yaklaşık 1 gün süren etkinlikte, Okul duvarının renklendirilmesi esnasında tüm gün boyunca 23 Nisan ilkokulu öğretmenleri ve Doğu Akdeniz Üniversitesi öğrencileri duvardaki figür ve teknik yapıyı oluşturabilmek için büyük bir özveriyle çalışmada yer aldı. 

23 Nisan ilkokulu müdürü Kumru Kiremitçioğlu, Müdür Muavinleri Ahmet Özçaylı ve Senem köklü projeyi gerçekleştirmekte desteklerini proje için gelenlere karşı esirgemedi. 

Öğretmenlerden Ahmet Özçaylı, "Öğrencilerimizin gözlerindeki mutluluğu görmek bize de ayrı bir enerji veriyor. Bu tür etkinliklerin çocuklara olumlu katkı sağladığını düşünüyoruz" dedi.

Onalt Group'tan yapılan açıklama şöyle: 

"Bu etkinlikle hem çocuklara unutulmaz bir 23 Nisan deneyimi yaşatıldı hem de okulun çevresine renkli bir görünüm kazandırılarak öğrencilerin sanatsal duyguları teşvik edildi.

Çalışma sonucunda ortaya çıkan görsel eserin mimarı olan, Çağrı Ergin “Ülkemizin okullarını güzelleştirmek için elimizden ne geliyorsa yapmamız gerekiyor çünkü yarınlarımız çocuklarımızdır.” diyerek çalışmanın önemini vurgulamıştır. 

Onalt Group olarak KKTC’nin tüm okullarını güzelleştirmeye ve çocuklarımıza daha güzel yarınların hayallerini kurmaları için renklerle buluşturmaya devam edeceğiz."

Bu haber toplam 425 defa okunmuştur