1. HABERLER

  2. SPOR

  3. 21 yaş altı, kaleyi etkiledi
21 yaş altı, kaleyi etkiledi

21 yaş altı, kaleyi etkiledi

K-Pet Süper Lig’in son şampiyonu Yenicami, kalecisi Yusuf Yontar için gelecek olan teklifleri değerlendirecek.

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

K-Pet Süper Lig’in son şampiyonu Yenicami, kalecisi Yusuf Yontar için gelecek olan teklifleri değerlendirecek.

Yeni sezonda kaleyi genç file bekçisi Ozan Moroğlu’na teslim etmeyi planlayan siyah beyazlılarda alınan bu kararda 21 yaş altı futbolcu oynatma zorunluluğu büyük bir etken teşkil ediyor.

 

21 yaş altı kararı kaleyi etkiledi

Geçtiğimiz hafta Futbol Kulüpler Birliği’nin kulüp temsilcileri ile gerçekleştirdiği toplantıda 21 yaş altı futbolcu oynatma zorunluluk süresinin 45 dakikadan 90 dakikaya çıkarılması yönünde tavsiye kararı alınmıştı. Yaşanan bu gelişme sonrası özellikle Yenicami radikal bir karar almak zorunda kaldı. Oyuncu oynatma zorunluluğundan dolayı sıkıntı yaşamak istemeyen Yenicami, genç kaleci Ozan Moroğlu’na kaleyi teslim ederek bu yönde bir adım atmayı planlıyor.

 

Teklifler dinlenecek

2016 – 2017 futbol sezonunda kalesinde en az gol gören file bekçisi olan Yusuf Yontar ile bir görüşme gerçekleştiren Yenicami, oyuncuya bu yönde atacağı admını aktarırken, Yontar’ın da karara saygı duyduğu ve karşılıklı olarak anlaşıldığı öğrenildi. Böylelikle Yenicami, Yontar’a gelecek olan teklifleri dinleyerek oyuncunun transferine izin verecek.

 

Kaleye Moroğlu geçecek

Henüz 20 yaşında olan genç kaleci Ozan Moroğlu, daha önce Türkiye’nin alt yaş milli takımında da forma giyerken bir dönem Beşiktaş’tan da transfer teklifi almıştı. Son yıllarda Yenicami A takım kadrosunda yer alan genç kaleci bu sezonun sonuna doğru bazı karşılaşmalarda görev alarak iyi bir performans sergilemişti. Yeni sezonda Yenicami kalesinde Moroğlu’nun görev yapması bekleniyor.

 

Binatlı Yusuf ve Reşit ile ilgileniyor

Yusuf Yontar ile ilk ilgilenen kulüp Binatlı oldu. Binatlı aynı zamanda Yenicami’nin genç oyuncusu Reşit Erişik’i de Yusuf Yontar ile birlikte kiralamak için Yenicami ile temasa geçti. Transferin birkaç gün içerisinde netlik kazanması bekleniyor.

Bu haber toplam 1905 defa okunmuştur
Etiketler :