1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. 15. Yıl Konseri
15. Yıl Konseri

15. Yıl Konseri

Genç Yetenekler Production 15. yılını büyük bir organizasyon ile kutlayacak. 9 Haziran 2017 tarihinde saat 20.00’de başlayacak olan konser, Lefkoşa Folkder amfi’de yapılacak

A+A-

Ersin Kaşif

2002 yılında Lefkoşa AKM’de başlayan konserler dizisi ve 2017’ye gelinceye kadar geçen zamana sığdırılan yüz’ün üstünde konser. Bizler büyüdükçe salonların dahi  büyümesi. Organizasyonlar ve en önemlisi gençlere yaşatılan ilkler. Kıbrıs’ın Kuzeyi’nde gerçekleşen ilk korolar festivali’nden, Türkiye’de gerçekleşen konserlere, solo resital performanslarından latin, tango, modern dans performanslarına kadar gelinen nokta. En yetenekli genç ressamların tual ile dans edişlerinin verdiği hazzı tatma. Avrupa’nın yemyeşil, doğal güzellikleriyle ve sakin tatlı insanlarıyla ünlü sanatın merkezi Polonya’da, Orkestra dalında alınan BIM Organizasyonu üçüncülüğü. Daha birçok sanatsal organizasyona imza atan ve atacak olan Genç Yetenekler Production 2017’ye gelindiğinde 15. yılını büyük bir organizasyon ile kutlayacak. 9 Haziran 2017 tarihinde saat 20.00’de başlayacak olan konser, Lefkoşa Folkder amfi’de yapılacak.

NELER VAR?

Genç Yetenekler Production Vivaldi Keman Orkestrası, Paganini Keman Orkestrası, Klasik Rock Orkestrası, İbrahim Çetiner Gitar Quartette, ST Dance Centre, Klasik Bale, Latin Dans, Kıbrıs’ın önemli seslerinden Vasfiye Çakırtaş ve Ayşe Güler Akın. Ünlü Piyanist ve eğitimci piyanist Javanshir Guliyev, son zamanların en iyi genç seslerinden Dilan Iğdır. Tüm bu değerli sanatçılara enstrumanları ile eşlik edecek olan Genç Yetenekler Production Orkestrası’nı dinlemek için, 9 Haziran akşamı Lefkoşa Folkder Amfi’de buluşuyoruz. Müzik ve Dans sahnede güzeldir. Genç Yetenekler Production 15. Yılında, geniş kadrosuyla birlikte yine sahnede olacak.

 

Bu haber toplam 2189 defa okunmuştur
Etiketler : ,
Adres Kıbrıs 317 Sayısı

Adres Kıbrıs 317 Sayısı