1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 11 yaşındaki Phoebe bulundu
11 yaşındaki Phoebe bulundu

11 yaşındaki Phoebe bulundu

Çatalköy’de kayıplara karışan 11 yaşındaki İngiliz uyruklu Phoebe Collorick bulundu

A+A-

SAAT: 14.30

Çatalköy’de dün akşam saatlerinde kayıplara karışan 11 yaşındaki Phoebe Collorick, Girne’de tespit edildi. Polis Basın Subaylığı, Collorick’in saat 13.45’te bulunduğunu açıkladı.

 


Çatalköy’de 11 yaşındaki İngiliz uyruklu Phoebe Collorick isimli kız çocuk, kayıp. Dün saat 19.00’den itibaren haber alınmayan Collorick’in ailesi polise giderek, kayıp başvurusunda bulundu. En son Çatalköy İlkokulu bölgesinde görüldüğü ifade edilen Collorick’in ailesi, sosyal medya üzerinden çağrı yaparak, görenlerin polise başvurmasını istedi.

İngiltere'den tatil için ailesi ile Kıbrıs'a gelen Phoebe Collorick , nene ve dedesi ile kalıyordu. Ailenin verdiği bilgiye göre Collorick,  Vans marka siyah beyaz kareli spor ayakkabı  giyiyor ve ayni marka siyah çanta taşıyor.

"DUŞ ALACAĞIM DEDİ EVDEN KAÇTI"

Collorick’in kayıplara karışmasının ardından, büyükannesi Mary Worham, YENİDÜZEN’e konuştu. Worham, Collorick’in geçtiğimiz hafta Pazartesi günü annesi, babası ve 3 kardeşi ile birlikte Kıbrıs’a ilk kez tatile geldiğini söyledi. Olay öncesinde evlerinin balkonunda oturduklarını, Collorick’in ‘duş alacağı’ bahanesiyle yanlarından ayrıldığını anlatan büyükanne Worham, ardından da evden kaçtığını belirtti. Worham, torunun kayıplara karışmasından dolayı endişeli olduklarını ifade etti, yardım çağrısı yaptı.

 miss.jpg

 

 

Bu haber toplam 18750 defa okunmuştur
Etiketler :