1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 1 Mayıs'ta benzinciler de kapalı olacak
1 Mayıs'ta benzinciler de kapalı olacak

1 Mayıs'ta benzinciler de kapalı olacak

Kıbrıs Türk Benzinciler Birliği, 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla Çarşamba tam gün benzin istasyonlarının kapalı olması yönünde karar aldı.

A+A-

Kıbrıs Türk Benzinciler Birliği, 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla Çarşamba tam gün benzin istasyonlarının kapalı olması yönünde karar aldı.
Kıbrıs Türk Benzinciler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Levent Çağdal yazılı açıklamasında, birlik yönetim kurulunun aldığı bu yöndeki kararı duyurarak, halkı, mağdur olmaması için bugün ve yarın akaryakıt ikmallerini yapması çağrısında bulundu.

Çeler, alınan kararı selamladı...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler, Benzinciler Birliği’nin 1 Mayıs’ta kapalı olacaklarına yönelik aldığı kararı selamladı, “Umarım emekçiye verilen bu değer, tüm diğer kurum ve kuruluşlara da örnek olur...” dedi.

Çeler, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada başından beri emekçinin hakkını savunduğunu, yasaklara gerek kalmadan 1 Mayıs’ta işyerlerini kapaması için çaba sarf ettiklerini ifade etti.

Çeler’in açıklaması şöyle: “Az önce Benzinciler Birliği’ de kararlarını alıp 1 Mayıs’ ta biz de varız dediler ve kapalı olacaklarını duyurdular. Başından beri emekçinin hakkını savunduğumuzu, bunun bir hak olduğunu, emekçinin kendini o gün özel hissetmesi gerektiğini savunduk ve yasaklara cezalara gerek kalmadan iş yerlerinin kapaması için çaba sarfettik, etmeye de devam ediyoruz. Bir dalga gibi büyüyüp eskisi gibi emekçiye verilen bu değerin kültürel bir hale dönüşmesi için başlattığımız bu adım görüyorum ki olumlu sonuçlar doğuruyor. Bu bağlamda, bugün bu kararı alan Benzinciler Birliğinin kararını selamlıyorum. Umarım emekçiye verilen bu değer, tüm diğer kurum ve kuruluşlara da örnek olur...”

Bu haber toplam 2115 defa okunmuştur
Etiketler : ,