1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ülkü Yurdu’ndan Kadri’ye onay
Ülkü Yurdu’ndan Kadri’ye onay

Ülkü Yurdu’ndan Kadri’ye onay

Baf Ülkü Yurdu’nda Olağan Genel Kurul dün akşam yapıldı

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Baf Ülkü Yurdu Olağan Genel Kurulunu dün akşam yaptığı toplantıyla birlikte gerçekletirdi. Kırmızı yeşilli kulüpte başkanlığa tek aday olarak giren Mehmet Kadri, yeni dönem için de Genel Kurul’un onayını almayı başardı. Divanın oluşturulmasının ardından Faaliyet ve Mali Rapor okunarak üyelerin onayı istendi. İki rapor da üyelerden geçer not aldı.

Tüzük de yenilendi

Baf Ülkü Yurdu’nun dün akşam gerçekleştirdiği Olağan Genel Kurul’da 23-2016 Sayılı Değişen Dernekler Yasası uyarınca yaptığı tüzük tadilatını da üyelerin onayına sundu. Tadilatı yapılan yeni tüzüğün maddeleri tek tek okundu. Maddeler okunduktan sonra Olağan Genel Kurul, oy birliğiyle yeni tüzüğü onayladı.

Mehmet Kadri’ye onay çıktı

Baf Ülkü Yurdu’na başkanlık seçimine tek aday olarak giren Mehmet Kadri, yeni sezon için de üyelerin onayını aldı. Kadri, toplantının ardından yeni oluşturduğu Yönetim Kurul’unu da oluşturdu.

Baf Ülkü Yurdu’nda yeni Yönetim Kurulu isim listesi şu şekilde;

Başkan Mehmet Kadri, Başkan Vekili Serter Berberoğlu, Asbaşkan, Futbol ve Diğer Spor Şubeleri Genel Sorumlusu Ahmet Ertay, Asbaşkan, Reklam Pazarlama, Kaynak Yaratma Sorumlusu Erhan Arıkan, Genel Sekreter ve Tesisler Sorumlusu Hasan Altınmakas, Genel Koordinatör ve Altyapılar Genel Sorumlusu Kamil Özinal, Finansal Yapılandırma ve Mali İşler Sorumlusu Sertuğ Alasya, Hukuk İşleri Sorumlusu Hamza Ruso, Sosyal Faaliyetler ve Kulüp Lokal Sorumlusu Hasan Büyükoğlu, Sosyal Faaliyetler Sorumluları, Erdim Niyazi, Buğra S. Sayım, Ergin Erkiner, Derviş A. Raşit A Takım ve diğer Spor Şubeleri Sorumlusu Orhan Başarı, A Takım ve Hukuk İşleri Sorumlusu Doğa Zeki, Genç Takım Zihni Özçetiner, Minik ve Arı Takımlar Sorumlusu Sadık Tak, Futbol Takımları ve Tesisler Sorumlusu Yardımcısı Serdar Çulluoğlu, Lefkoşa Bölge Sorumlusu Temsilcisi Ergenç Semerci, Gazi Mağuşa Bölge Sorumlusu Temsilcisi İbrahim Değirmencioğlu, Girne Bölge Sorumlusu Temsilcisi Velettin Öztürk, Disiplin Kurulu Osman Zeki, Mustafa A. Şefik, Ramadan Erkiner Denetleme Kurulu Mustafa Başarı, Hüseyin Noroğlu, Ömer Çıralı.     

Bu haber toplam 2521 defa okunmuştur
Etiketler :