1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Tağman anısına oynadılar
Tağman anısına oynadılar

Tağman anısına oynadılar

Geleneksel olarak düzenlenen karşılaşmayı 3-2’lik skorla Lefke kazandı.

A+A-

Haldun Oktay

Süper Lig ekiplerinden Lefke Türk Spor Kulübü ile Birinci Lig ekiplerinden Gençlik Gücü, dün Yıltan Tağman Anı Karşılaşması’nda mücadele etti. Geleneksel olarak düzenlenen karşılaşmayı 3-2’lik skorla Lefke kazandı.

Karşılaşmanın 18’inci dakikasında G.Gücü Özcan Saygı’nın kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Dakikalar 35’i gösterdiğinde Lefke kazandığı penaltı atışını Kasım Tağman ile filelere göndererek skoru eşitledi. G.Gücü Ahmet Can’ın golü ile bir kez daha öne geçerken karşılaşmanın 45’inci dakikasında Kasım bir kez daha sahneye çıktı ve ilk yarının skorunu 2-2 olarak tayin etti. İkinci yarının 57’nci dakikasında Kasım hat trick yaparak skoru 3-2’ye taşıdı. İkinci devrede başka gol olmayınca Yıltan Tağman Anı Karşılaşması’nı Lefke kazandı.

Ödül töreni
Karşılaşmanın ardından düzenlenen ödül töreninde karşılaşmanın galibi Lefke’ye ve mağlubu G.Gücü’ne kupaları merhum Yıltan Tağman’ın ailesi tarafından takdim edildi. Ödül töreninde ayrıca iki kulüp başkanına ve maçı yöneten hakemlere Tağman’ın ailesi tarafından çiçek verildi.

Bu haber toplam 1179 defa okunmuştur